Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 09:32   #2471
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV

Dzien dobry niedzielnie!!!!!
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
jesteśmy już w domu. ślub był o 15, więc i tak długo posiedzieliśmy jak na obecną sytuację. tyłek zaczynał mi przyrastać do krzesła bo jedyne spacery to te do wc były. trochę się pośmialiśmy, w sumie fajnie było, ale tak bym potańczyła... najgorsze było informowanie rodziny o ciąży, właśnie teraz, kiedy nie jest dobrze, wszyscy gratulują a mi głupio, bo akurat teraz wolałabym nie mówić. o tym, jak jest na prawdę nie mówiliśmy bo i po co. dziś już leżymy, przynajmniej przez najbliższe 12-13 godzin, jutro obiad poprawinowy, i leżenia ciąg dalszy.
MONIKA! to polegujcie i dzis na obiadek skoczcie! a jak jedzonko? wszystko Ci smakowało? a i mam nadzieje ze jeszcze leżysz! a rodzink acóz i tak by sie kiedys dowiedziała

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;36693809]Tak, Paniczko, leżę pod kocem i stękam, jak gorączka nie chce zejść, jak schodzi, to jest takie błogie ciepełko....

No i przypominam sobie, jak leżałam w ciąży (musiałam duuużo leżeć), ech jak ja bym sobie życzyła ciąży bezproblemowej... [/QUOTE]
PERSE! jak dzis sie czujesz?lepiej trochę? nie przejmuj sie robotą tylko dbaj o siebie! I ja Ci zycze takiej ciązy!!!

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
Tz-et zrobił nam niespodziankę i przyjechał na chwilę wieczorem
pojechał oczywiście z powrotem...zdążyliśmy chwilę porozmawiać o tym co któremu na sercu leży....
jutro wybieramy się do Kalwarii Zebrzydowskiej
ZEBERKO! to fajnie ze udało sie pogadac i dzis wycieczka do Kalwarii. a siski Tz nie mogłyby co którys dzien zosatc z tesciowa by Tz mógł pobyc z Wami?

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
witam
Hej! ja sie dzis czujecie?????

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora