Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarna lista targowisko- plotki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 09:36   #4549
Krusiak
BAN stały

Przekupka: 40 pkt / 98% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Kari prosilam Cie o odmianke bo rzeczy ktore mi wyslalas sa niezgodne z opisem. Ty sie nie zgadzalas choc prosilam tyle razy. Sama zaproponowalas ze wyslesz mi moje rzeczy i cytuje" mam sie nimi udlawic" i nie oczekujesz zrotu swoich (sarkazm) . Znow mnie obrazasz juz nawet nie chce mi sie Tobie odpisywac bo z kazdym swoim postem wychodzi szydlo z worka jesli chodzi o Twoja osobe. Juz jedno upomnienie za to ze mnie obrazasz otrzymalas teraz znow to robisz...

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Twoje imie zostało nadszarpinięte... to dopiero ciekawe?? Wszystko co naisałam w negu to prawda... brakowało tylko w twoich pw z pretensjami i ocenianiem na "oko" żebyś zażadała pieniędzy!! U wszystkich szukasz problemów... przedstwiałm ci dowody niepodważalne że sprawdzałam dokłądnie to co wystawiłam na wymiankę!!
W związku z tym że ty chcesz zwrotu swoich rzeczy... bo przecież jesteś strana 120zł ja żadam zwrotu moich w stanie nienaruszonym takim jakim otrzymałaś!! A anulacje nega to ja sie zwróce i przedstawię zdjęcia odpowiedniemu modowi!! ty przedstwa swoje na "oko" czy jak to opisywałaś na "palce"...

I dawaj to Pw które omyłkowo dostałaś... kłamczucho, bo jeśli sugerujesz że mamaMagda pisała do mnei...to jesteś w błędzie nie ona, ale nie jest jedyną wizażanką na tym forum która ma/miała probelm z to bą i szukaniem problemu tam gdzie go nie było! Sama się nakręcasz i tworzysz swoją własną rzeczywistość w której musisz miec rację!!

Cytuje to co napisalas wyzej. Op o jakich pieniadzach Ty piszesz? "Gdyby babcia miala wasy..." kali chcialam sie tylko odmienic a Ty mnie malo nie zabilas w swoich pw ktore byly jeszcze gorsze od tego co teraz wypisujesz...

Edytowane przez Krusiak
Czas edycji: 2012-09-23 o 09:39
Krusiak jest offline Zgłoś do moderatora