2012-09-23, 09:40
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d
Cytat:
Napisane przez ulalalaala
Cześć Dziewczyny  jaka u Was pogoda? u mnie słoneczko, ale niestety dość mocny wiatr i nawet na spacer nie chce się iść
fajny prezent  słyszałam że długopisy są bardzo dobre, zresztą pióra tym bardziej  ja dostałam kiedyś kulkowe i uwielbiam nim pisać, tylko ma jedną wadę - wkład szybko się kończy, a kilka pierwszych wkładów kupiłam wadliwych i mi wysychały
to jest dobry pomysł  ja często pisze w kalendarzyku.
Miki!!!!! piękna     A powiedz mi, czy szczury mają nocny tryb życia? Bo czytałam w internecie i same sprzeczne informacje i nie wiem w co mam wierzyć.
Bardzo chce mieć świnkę morską, ale dla niej potrzebna duża klatka, a w mieszkaniu studenckim nie ma gdzie postawić  jak kiedyś się dorobię własnego mieszkanka, to na pewno będę miała świniaczka 
|
Ja się ciesze z pióra głównie, uwielbiam pisać piórem
Ja tez mam nowego szczura i mój lubi w nocy połazić,ale bez przesady, napije się, coś zje, i do domku. Raczej nie przeszkadza w śnie. Klatkę mam małą bo na chomika ale codziennie go wypuszczam kilka razy więc ma wynagrodzenie.
Też sobie muszę kupić kalendarz, typowo szkolny, bo nie ogarniam swojego życia.
Cytat:
Napisane przez ulalalaala
a jakie miałaś? chodzi mi o umaszczenie. Bardzo podobają mi się gładkowłose, ale chyba o takie ciężko  miałaś dwie?  widziałam na filmikach, że nie lubią dzielić się jedzonkiem. Myślisz, że można je trzymać w pojedynkę?
|
Świnki też miałam najpierw długowlosą czarną później gładką tricolor zawsze trzymałam w pojedynkę i jakoś nie obserwowałam problemów, ale też dużo wypuszczałam po domu. Dobrze wspominam świnki bo były bardzo "pieszczotliwe" i przywiązane do rodziny. Biegały po całym domu. Szczur na razie tego nie ma, ale mam go dopiero 3 tygodnie. Ja chciałam świnkę ale TZ uwielbia szczury. Muszę czasem iść na ustępstwa 
Gładkowłose są w sklepach zoo ale tam odradzam.. Lepiej zerknij na allegro, dużo ludzi chce oddać mioty za symboliczną złotówkę. W zasadzie wszędzie ich pełno, trudniej dostać agorę czy albinosa.
TŻ właśnie pierwszy raz odkąd mieszkamy razem pojechał do supermarketu po jedzenie. Robimy tak że kupujemy wszystko na cały tydzien i z bani. Wole nie wiedzieć co z tego wyjdzie
Edytowane przez Maryha_ah
Czas edycji: 2012-09-23 o 09:43
|
|
|