Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
Napisane przez Krusiak
Kari prosilam Cie o odmianke bo rzeczy ktore mi wyslalas sa niezgodne z opisem. Ty sie nie zgadzalas choc prosilam tyle razy. Sama zaproponowalas ze wyslesz mi moje rzeczy i cytuje" mam sie nimi udlawic" i nie oczekujesz zrotu swoich (sarkazm) . Znow mnie obrazasz juz nawet nie chce mi sie Tobie odpisywac bo z kazdym swoim postem wychodzi szydlo z worka jesli chodzi o Twoja osobe. Juz jedno upomnienie za to ze mnie obrazasz otrzymalas teraz znow to robisz...
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------
Cytuje
|
Przeczytaj regulamin...odmiana jest obowiązkowe jeśli rzeczy są nie zgodne z opisem ... moje były zgodne z opisem! To że ty masz tendencje do zaniżania ceny i pojemności cudzych kosmetyków to twój problem - cąły twój wątek huczał na ten temat więc nie rób z siebie świętej... ponad to pamiętaj że kazdy ma swoje zdani i tak samo jak ty nie zgadzasz się z moim tak samo ja nie zgadzam się z twoim!! Co nie zmienia faktu że mam dowody na to iż przesłane rzeczy były zgodne z opisem!!! i pokaż mi choć jedną wizażanke która tak dokładnie sprawdza wszystko... no choć jedną???
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------
Cytat:
Napisane przez Krusiak
Cytuje to co napisalas wyzej. Op o jakich pieniadzach Ty piszesz? "Gdyby babcia miala wasy..." kali chcialam sie tylko odmienic a Ty mnie malo nie zabilas w swoich pw ktore byly jeszcze gorsze od tego co teraz wypisujesz...
|
Forma twoich pw na to wskazywała... i jak już napisałam wcześniej rzeczy były zgdone z opisem. I nie dam z siebie głupka robić bo ty wszystkich uważasz za oszustów.
|