2012-09-23, 09:43
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez blair_90
Tak to jest upiecie z lokow z prostownicy. Mi sie podaba i generalnie innym tez 
Przymiarka była, suknia wisi juz u mnie w szafie  Ale ja głupia, byłam tak zafascynowana ze zapomniałam zrobic zdjecia:P
|
Haha no takie emocje sa na przymiarce że faktycznie można zapomnieć o zdjeciu niemniej jesteś zadowolona z sukienki, tak?
Neave- gratuluję sprawnej przeprowadzki i cieszę się że jesteście już w swoim mieszkanku
super, ze panieński się udał
Cytat:
Napisane przez jojla
Niedawno wróciłam z mojego panieńskiego - było fajnie bo kameralnie tak jak chciałam. Trochę mi przykro bo dotarły tylko 3 osoby  ale świadkowa wysłała dziewczynom maila dopiero w piątek więc nie dziwię się, że frekwencja była poniżej 50%... Ważne, że było miło, dostałam od dziewczyn śliczną koszulkę nocną 
|
Jak panieński udany to ślub i przyjęcie będzie jeszcze lepsze Pokazuj nam prezencik z panieńskiego
Cytat:
Napisane przez Neave
a propos fryzurki - dziewczyny w salonie uznały, że powinnam mieć jeszcze jednego kwiatka takiego do wpięcia we włosy, bo inaczej pusto będzie.... a ja mam wogóle problem, bo moja "florystka" się nie odzywa... nie odpisuje na maile, smsy... no i nie wiem co robić z bardzo... zwłaszcza że w ostatnim mailu była bardzo zdziwiona, że chcę mieć oprócz bukietu dla siebie również bukiet dla świadkowej plus 4 butonierki w sumie. ona myślała, że chcę tylko bukiet dla siebie, bo przecież bukiet dla świadkowej jest taki niepraktyczny  prawda jest pewnie taka, że nie pomyślała wogóle o tym co ja chcę, bo rozmawiałyśmy o tym co miałoby być w moim bukiecie... a teraz jak ma tego samego dnia swój ślub to pewnie mi się wypnie... kurcze, nawet nie wiem ile mogą kosztować kwiaty na takie bukiety. macie jakieś rady?
|
Yyy to może zadzwoń do tej florystki i porozmawiaj z nią... Nierozumiem dlaczego jest dla niej zdziwieniem bykiet dla druhny Powiedz jej jakie są Twoje oczekiwania i co chcesz żeby Ci zrobiła i koniec kropka, skoro się podjęła zlecenia
A ona w tym samym dniu co Ty ma swój ślub?
|
|