Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślubujące w 2012 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 09:43   #3617
katie99kasia
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Tak to jest upiecie z lokow z prostownicy. Mi sie podaba i generalnie innym tez
Przymiarka była, suknia wisi juz u mnie w szafie Ale ja głupia, byłam tak zafascynowana ze zapomniałam zrobic zdjecia:P
Haha no takie emocje sa na przymiarce że faktycznie można zapomnieć o zdjeciu niemniej jesteś zadowolona z sukienki, tak?

Neave- gratuluję sprawnej przeprowadzki i cieszę się że jesteście już w swoim mieszkanku
super, ze panieński się udał

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Niedawno wróciłam z mojego panieńskiego - było fajnie bo kameralnie tak jak chciałam. Trochę mi przykro bo dotarły tylko 3 osoby ale świadkowa wysłała dziewczynom maila dopiero w piątek więc nie dziwię się, że frekwencja była poniżej 50%... Ważne, że było miło, dostałam od dziewczyn śliczną koszulkę nocną
Jak panieński udany to ślub i przyjęcie będzie jeszcze lepsze Pokazuj nam prezencik z panieńskiego

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
a propos fryzurki - dziewczyny w salonie uznały, że powinnam mieć jeszcze jednego kwiatka takiego do wpięcia we włosy, bo inaczej pusto będzie.... a ja mam wogóle problem, bo moja "florystka" się nie odzywa... nie odpisuje na maile, smsy... no i nie wiem co robić z bardzo... zwłaszcza że w ostatnim mailu była bardzo zdziwiona, że chcę mieć oprócz bukietu dla siebie również bukiet dla świadkowej plus 4 butonierki w sumie. ona myślała, że chcę tylko bukiet dla siebie, bo przecież bukiet dla świadkowej jest taki niepraktyczny prawda jest pewnie taka, że nie pomyślała wogóle o tym co ja chcę, bo rozmawiałyśmy o tym co miałoby być w moim bukiecie... a teraz jak ma tego samego dnia swój ślub to pewnie mi się wypnie... kurcze, nawet nie wiem ile mogą kosztować kwiaty na takie bukiety. macie jakieś rady?
Yyy to może zadzwoń do tej florystki i porozmawiaj z nią... Nierozumiem dlaczego jest dla niej zdziwieniem bykiet dla druhny Powiedz jej jakie są Twoje oczekiwania i co chcesz żeby Ci zrobiła i koniec kropka, skoro się podjęła zlecenia
A ona w tym samym dniu co Ty ma swój ślub?

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora