Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rzeszów... gdzie kupię/załatwię/znajdę ?! cz. 3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 09:57   #2466
aqa99
Raczkowanie

Dot.: Rzeszów... gdzie kupię/załatwię/znajdę ?! cz. 3

Cytat:
Napisane przez pastelowa22 Pokaż wiadomość
Nie zgodzę się. Jeszcze nie byłam u tej dermatolog a słyszałam dużo dobrego o niej. Rejestrowałam się na NFZ początkiem sierpnia na początek listopada i zostałam bez problemu zarejestrowana. Jednak kobieta, która odebrała telefon jest okropnie nie miła... Nie powinno tak być, bo to źle wpływa na opinię o samej doktorce.

Dokładnie to samo miałam. Pani odłożyła słuchawkę zanim zdążyłam się zorientować...
No widzisz, czyli nie tylko ja mam takie wrażenie odnośnie 'Pani' z rejestracji... Troszeczkę więcej kultury by jej nie zawadziło. Rozumiem, że odbieranie codziennie setek identycznych telefonów może być frustrujące, ale bez przesady, nie powinna tej frustracji wylewać na pacjentów.

Cytat:
Napisane przez magdalenkl Pokaż wiadomość
Co do doktor Rusin proponowałabym dzień poświęcić i pójsc do niej z rana ustawić się w kolejke (nie ma tam ze na godzine) i spytać się czy przyjmię. Nigdy nie spotkałam sie z odmową tzn nie sama ja ale ja chdoze o 8 zeby byc przyjeta o 10. I ludzie tak czekają i zawsze daje im karteczke ze sie zgadza ,a pozniej jak ci kaze przyjsc za miesiac to idziesz do rejestracji i na dodatkowej liscie sie jest

A mam pytanie gdzie mogę kupic pergaminowe foremki do muffinek takie wieksze ?
O proszę... to nie wiedziałam, że są takie praktyki. Przyjęłaby tak kogoś nawet jeśli się nie jest jej pacjentem, tylko przychodzi się z ulicy i bez karty? Stałych pacjentów na pewno musi przyjąć, no bo wiadomo, termin wizyty kontrolnej musi być określony. Ale czy to dotyczy też nowych pacjentów?
aqa99 jest offline Zgłoś do moderatora