Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:18   #1118
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy i siadamy, swoje mamy zadziwiamy! III-IV 2012

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Ale jestem zla!Radek odpowietrzal kaloryfery i nie wiem co sie porobilo,jakas lampka sie swieci w bojlerze,ze za niskie cisnienie albo uszkodzona pompa i ani kaloryfery nie grzeja,ani nie mamy ciplej wody A agencja otwarta dopiero w poniedzialek.
oj Gosiu współczuję, my też ostatnio nie meiliśmy ciepłej wody bo jakaś awaria była i nam odłączyli. Oby jak najszybciej naprawili usterkę u Was!

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez nowaken Pokaż wiadomość
A ja mojego tż poznałam w pracy i na początku byliśmy na pan pani co to za czasy i cały rok mu zajęło robienie podchodów do mnie a na końcu się okazało że moja mama i jego ciocia dobrze się znają
My też z tż byliśmy kiedyś na pan/pani

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez koniakonia Pokaż wiadomość
Ja już odkopałam zimowe czapy i kombinezon po Ninie, teraz muszę zrobić listę co trzeba jeszcze kupić,szczególnie dla Niny.

Nowaken ech no masz babo placek z tym wyjściem....ja w tygodniu byłam na plotach, jak sobie człowiek pogada na żywo to od razu psychicznie się lepiej czuję.Muszę sobie jeszcze wyjście knajpowe zorganizować, ale szczerze mówiąc brak koleżanek do takich wyjść....taki urok tego wieku, jedne ciężarne wysoko, drugie z dziećmi ...życie, na starość sobie odbijemy, a tymczasem czekam na andrzejki
a co jakaś imprezka się szykuje na Andrzejki?

Też bym się do knajpy wybrała, ale podobny problem, większośc moich znajomych w ciąży, albo dzieciatych, nie wszyscy mają z kim zostawic maluszki, no i z tym moim kręgosłupem trochę się boję.

Nowaken odbijesz sobie w innym czasie!

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Sterretje Pokaż wiadomość
dobry wieczor

co prawda nie mialam okazji was poznac wczesniej (jestem tu 'nowa'), ale mam nadzieje, ze sie tu zadomowie.

Jestem mama 5-cio miesiecznej Ewy (ur. 9 kwietnia) i razem z mezem mieszkamy w Holandii. Pare dni temu odkrylam to forum i mam nadzieje, ze znajde tutaj rowniez polskie wsparcie

Pozdrawiamy serdecznie
Witaj!

sweet papaya mojej Kai też fryzura bardzo się zmieniła od urodzenia, jak patrzę na te pierwsze zdjęcia to ciężko uwierzyc mi że miała takie ciemne włoski, no i sporo ich było. Potem nagle Jej większosc wypadla (zostały z tyłu takie jak u mnicha ) a teraz odrasta blond meszek

Dołączam się do niewyspanych mamusiek.. i coraz bardziej zaflukanych..

Edytowane przez lena_mi
Czas edycji: 2012-09-23 o 11:20
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora