Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Eee wybacz o jakim dreczeniu dziecka Ty piszesz? Przeciez to jest smieszne to co piszesz to jest znieslawienie urzednika publicznego!! O jakim ty dreczeniu piszesz! Kobieto ja po pierwsze nie pracuje w szkole kupe czasu to po 1 po drugie nie pracuje tam bo jestem za slaba psychicznie na krzywde tych dzieciakow tego ze robilam im rano kanapki na sniadanie a wieczorami mowilam i myslalam tylko o nich... ty jestes jakas chora jakie znecanie!
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------
Cytat:
Napisane przez _Kari_
Owszem zdażyło na samym począktu i po tym incydencie spradzałam wszystko dokładnie... a ty nie potrafisz tego pojąć. Dla ciebie jak ktoś raz "zbił szklankę" to zawsze będzie to robił... biegał i szukał szklanek do zbicia. A tak twoje PW odebrałam i mam do tego święte prawo... tak samo jak ty odbierasz moje pw jak chcesz tak samo ja odbieram twoje pw jak chce i nie udowadniam ci na siłę nic... tak jak ty próbujesz!!
Z mojej stron EOT - tu nie zamierzam tego ciągnąć!!! Uwielbiasz publiczne lincze które stosujesz od dłuższego czasu... jak kiedyś co wypisywałaś o dręczeniu jakiegoś dzieciaka w szkole!
EOT.
|
Az to co napisalas zacytowalam chryste i Panie to sie w glowie nie miesci prosze Cie! Ja i znecanie nad dziecmi???
|