Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaka FRYZURA będzie mi pasować ? - Cz. II - wątek zbiorczy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:11   #154
MrsGreeny
Raczkowanie

Dot.: Chłopak z dużemy nosem, jaka fryzura?

Cytat:
Napisane przez yokuss Pokaż wiadomość
Witam, przeglądałem trochę forum, googlowałem ale nigdzie nie zobaczyłem żadnych konkretniejszych wskazówek. Mam nadzieje, że tutaj znajdę jakąś pomoc. Mam 17 lat z lekkim hakiem, od zawsze (no moze nie jak bylem młody) miałem dość pokaźny nos, a przy wadze 59kg przy wzroście 175cm twarz jest dość chuda więc doskonale widać nos który jest jednym z największych kompleksów, które posiadam, dlatego pytanie, jak sobie z tym radzić, jak maskować ten duży nos i jakie fryzury wybierać? Ew. moge podrzucić moje zdjęcie jeśli ktoś jest w stanie pomóc

Pozdrawiam.
cześć
mój chłopak też ma duży nos i jak najbardziej jest to atut u mężczyzn nie powinieneś się go wstydzić mój chłopak nosi boki lekko wygolone a tak bardziej na górze- ma dłuższe włosy... czyli po prostu irokez (ale zwykły, nie za długi, nie za krótki) to świetne, bo jak masz sztywne włosy dodatkowo nie musisz nic w nie wcierać- poczochrasz rękoma i jesteś gotowy na rendez-vouz
MrsGreeny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując