Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-23, 10:14   #1618
letina
Rozeznanie

Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Mnie też martwi ta cisza i też myślałam nad zmianą bo wątek trzyma mnie bardziej w ryzach A jak nikt nie pisze to i motywacja mniejsza.

Dziś na obiad zrobię naleśniki, niestety ze zwykłej mąki bo po chińsku to nie potrafię innych odróżnić. Ale w sumie to będzie w ramach nagrody bo cały tydzień był udany
Niestety wątek powoli umiera...Nie chcę szukać nowego, bo tu mi jest dobrze. Dziewczyny, gdzie jesteście?

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Orlica co jest?
Heroine u mnie mija 7 dni wyłączenia z diety i z ćwiczeń, muszę wziąć się w garść! a zrobiłam rafaello, super, niech rodzinka wpiernicza
No to ładnie się opierniczasz

Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
Dziękuję

Ja dziś pozwoliłam sobie na dwa piwka w ramach podwieczorku Po pierwsze dawno piwa nie piłam (dziwne, że nawet ochoty nie miałam), po drugie mama mnie namówiła. Przyznam się też, że mam ochotę na coś słodkiego, ale nic dziwnego, bo @ się zbliża. Więc nie wiem, czy nie wciągnę jakiejś czekoladki. Poza piwem dieta dziś utrzymana w 100%.

Martwi mnie ta cisza na wątku Nie wiem, czy nie zacząć szukać nowego...
Ja mam ochotę na piwko... Szkoda tylko, że nawet nie mam z kim się napić. Samej to tak niefajnie.

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hej Wam

Jestem na bieżąco, ale wstyd mi pisać nie mam siły już do diety jakoś mi zapał minął nie jem dużo, ale wpada za dużo śmieci... tu popcorn, tam reddsik, ciasteczko... może nie jest to w mega ilościach, ale ja czuję się z tym źle ciągle jestem zmęczona, ospała i nie mam na nic ochoty... cieszę się, że Wam się udaje
Jeśli wszystko jest w małych ilościach to nie masz się czym przejmować. Musisz się na nowo jakoś zmotywować.

Ja dziś cały dzień przesiedzę w domu... Tż pojechał na urodziny kuzynki, a przyjaciółka jest chora. Zostałam sama, cała nudna niedziela przede mną.

Napisze Wam mój wczorajszy jadłospis
Śniadanie: 2kromki z serem żółtym i rzodkiewką+ kawa z mlekiem, czerwona herbata
2Śniadanie: 3ciastka zbożowe z owocami+kawa z mlekiem
3Śniadanie: jogurt z musli+ciastko zbożowe+czerwona herbata
Obiad: pstrąg+brokuły,jajko i plaster sera żółtego z patelni
Kolacja: dwie kromki z serkiem twarogowym (jeden z rzodkiewką, drugi ze szczypiorkiem)

Kolacja u Tża, więc nie miałam większego wyboru. Te śniadania to w pracy, dlatego takie 'na szybkensa'
I jak? Może być?