Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-23, 10:34   #2802
Little Katie
BAN stały

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Szottaodnosnie egzaminu o ktorym wspomnialas to ja mialam fajna sytuacje na maturze Moja szkola stwierdzila ze nie oplaci sie sciagac dla mnie komisji zeby zdawac ustnie wloski i wyslali mnie do Zamoscia (rzut beretem ode mnie). W Zamosciu mialam byc na 12 ale ze ja nie wiedzialam gdzie ta szkola to pojechalam wczesniej i o 11 juz siedzialam w szkole a tam sie okazalo ze ja wchodze o 15 i nie potrzebnie przyjechalam tak wczesnie, cale szczescie mialam kumpele przy sobie pochodzilysmy po miescie i na 15wrocilysmy a tam baby z komisji mowia ze najpierw wchodza uczniowie tej szkoly, potem ogolnie ludzie z Zamoscia a na koncu przyjezdni... Fajnie tylko ze przyjezdnych bylo drugie tyle co lokalnych. Stanelo na tym ze mature zdawalam ok 19 a przed 20 odebralam wyniki... Nigdy wiecej!

A tak wgl Dzien Dobry

Padam na twarz, doslownie Co chwile kot mnie w nocy budzil jakis niespokojny byl skakal po mnie ciagnal za wlosy i teraz oboje ledwo siedzimy
Little Katie jest offline Zgłoś do moderatora