Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 76
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:42   #2534
Just:)
Zakorzenienie

Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7

Cytat:
Napisane przez ewelinka1808 Pokaż wiadomość
Dobra jest I rozmiarówka Wg mnie wypada to tak: 70E to tak naprawde 70F i Pani w sklepie przyznała mi kiedyś rację więc z każdego innego mam 70F a z Damy Kier 70E. Mam nadzieje, że pomogłam
Tak pomogłaś, powinnam mieć miseczkę rozmiar mniejszą niż zwykle dzięki

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Jest, mój ideał J. Depp
chciałam wstawić jakieś ładne zdjęcie, ale wszystkie są ładne

I jeszcze podoba mi się ten koleś co gra Caleba w PLL, może nie jest jakiś superprzystojny, ale coś w sobie ma
Uwielbiam

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez path87 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

chyba jest coś inaczej, bo ja np. noszę 65D/DD
a tutaj wg tej rozmiarówki powinnam mieć 70B.

ja kiedyś jak się zagłębiłam w forum to znalazłam laski, które komunikowały na forum w postach, że właśnie wyszły z wc

path87 a to konkretnie DAME KIER nosisz 65DD i nie zgadza Ci sie z ta rozmiarowka? czy jakies inne staniki? bo inne mnie nie interesuja