Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 10:42   #2829
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

candiess e no bez przesady, wieszcze których lektury teraz czytamy też ćpali, a że samobójca to powód do wstydu? chorował. był artystą? był. czy go słucham? nie. ale fenomenu nie można mu odmówić, podobno (bo się nie znam na tej muzyce) kaliber i paktofonika są znaczące dla polskiego rapu. nie jest to jakaś kapela grajków z pcimia dolnego tylko faktycznie coś zadziałali. Kurt Cobain nie ćpał? nie zabił się? Freddie Mercury nie ćpał? przypomnij sobie na co umarł. wiem, że to nie ten sam kaliber ale mimo mojego wielkiego braku sympatii do kultury hiphopu nie można im odmówić osiągnięć. I widziałam film, nie widziałam żeby z kogoś tam robili osobę godną podziwu. Chociaż film mi się nie podobał bo jeśli poczyta się parę wywiadów i obejrzy to widać że jest naciągany.

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

co dodam. Ryszard Riedel i skazany na bluesa, ćpun który zdradzał żonę i to olaboga nie żadne popalanie ziółka tylko ostro po kablach. Co prawda nie popełnił samobójstwa, nie musiał. Kolejny polski artysta z identyczną historią na cześć którego nakręcili film - na nim nie słyszałam żeby ktoś psy wieszał, bo to inny rodzaj muzyki.

Wymieniłam kilka osób z identyczną historią które kochają miliony i złego słowa się nie powie. Przykre że tak trudno obiektywnie ocenić fenomen czegoś lub kogoś nie patrząc przez pryzmat własnych preferencji muzycznych.

Edytowane przez 201604181004
Czas edycji: 2012-09-23 o 10:44
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora