Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:49   #2833
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

Cytat:
Napisane przez gazowane lody Pokaż wiadomość

więc rośliny też czują.. więc dlaczego mamy je zabijać żeby je zjeść?
żyjmy powietrzem

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Gwiazdki Milky Way są za to w UK, TŻ mi przywoził takie wielkie paczki
I na Allegro można kupić. Nie rozumiem dlaczego nie ma ich w Polsce
Są, ale drogie! Ja chcę gwiazdki w Polsce!! Może jakaś petycja? Jak gówniane Frugo wróciło, to może i gwiazdki?

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz Pokaż wiadomość

W tym samym odcinku, gdzie było o piciu benzyny, inna dziewczyna nie mogła się rozstać (nie mogła przestać) wąchać głowy lalki z dzieciństwa woziła ja autem, w torebce trzymała, zawsze miała pod ręka i nawet, jak spała z chłopakiem to głowa musiała być w pobliżu aż chłopak dał jej ultimatum: głowa albo on
Boże jakie to creepy. Nigdy nie oglądałam niczego na TLC, nawet nie wiem czy mam ten program

Cytat:
Napisane przez el_vestido_rojo Pokaż wiadomość

No i najważniejsze jest, że robisz to w zgodzie ze sobą a nie próbujesz kogoś na siłę przekonywać, że to co robi jest złe. Niech sobie każdy je co lubi, niech mu idzie na zdrowie, ale nie próbujmy uszczęśliwiać nikogo na siłę
Dziękuję Ojcu i bratu nie wyrywam kotletów z talerzy, niech sobie jedzą co chcą ;P

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
Zdziwiła mnie ostatnio moja znajoma. Czytałam na wykładzie "Drewniane morze" Jonathana Carolla i na okładce było napisane, że to ostatnia część trylogii. Na to ona: "Ostatnia, czyli która?!".
może jej się palnęło moja znajoma myślała, że Luwr to miasto

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Mój mąż ma regularnie kontakt z drogówką, bo jeździ na polskich blachach i zawsze wprawia ich w zdziwienie, bo.... nie jest pijany. No ja nei mogę .
Ależ mamy opinię

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
czuję się zawiedziona ślubem Oli.
Nie oglądałam, ale widziałam zdjęcia na Pudelku
po tym całym medialnym zamieszaniu, kosztach jakie miało niby wyniesć to wesele czuję się rozczarowana skoro podobno ślub był nawet transmitowany to liczyłam na ślub w stylu Williama i Kate.
A tu klops. Fryzura jak po olejowaniu włosów, makijaż taki zwykły, suknia z tymi dżetami- OMG tandeta na maksa.

Jaki kraj taka Wiliam i Kate
Aż wejdę zobaczę, bo nie wiedziałam, że jakiś ślub był

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość

a według mnie Kwaśniewska wyglądała ok. właśnie jak dorosła kobieta która się nie bawi w moje wielkie cygańskie wesele sukienka też według mnie spoko, bez zbytniego przepychu ale godna córki byłego prezydenta ;-p nie tam żaden habit ani beza
tylko upięcie włosów mi się średnio widziało prezz te pasemka
http://e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/d3eef...a631d6125a0d37

ale generalnie dla mnie ok ;-p
No sukienka nie powala, ale jest ok, faktycznie trochę wygnieciona
Ale moi ideałem sukni ślubnej jest to http://images2.wikia.nocookie.net/__...ng_gown_01.jpg

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Mnie jak świat długi i szeroki jeszcze żadna celebrytka swoją suknią ślubną nie zachwyciła. Bardzo mi się nie podobają takie stylizacje jak Oli. Ale najgorsza to była Anja Rubik.
Wyguglałam. Porażka

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora