Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 12:24   #1417
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Czuje się jakby mnie walec przejechał
a co się dzieje?
zmęczenie pracą czy coś innego?

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Acha, dziękuję, a jak długo trzymasz tą glinkę? 20 minut, tak jak na twarzy? Później powinnam nałożyć odżywkę, czy nie trzeba?

Dzięki za propozycję kremów czy z Lady Mineral to ten : http://agowepetitki.blogspot.com/201...y-mineral.html ? Wygląda bardzo dobrze, mogłabym go kupić pomimo tej ceny
Tak z 10-15 min trzymam na oko, w międzyczasie psikam wodą termalną, żeby nie wyschła na wiór.
Ja potem daję maskę naturvital aloesowa, bo to w sumie jedyna rzecz oprócz olejów na porost, którą daję na skalp.

To ten krem, tylko go nie ma aktualnie na tej stronie morze urody, ale znalazłam na innej, sama chcę kupić następny.
Może opakowanie zmieniają, bo na dzień też widziałam był z pompką, a teraz dali w słoiczku

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

zazdroszczę marzy mi się taka drogeria u mnie
U mnie też nie ma, w mieście obok jest.

A catrice też mam dopiero od tego roku, tak jak i podwójną szafę essence- i tak miałam dostęp bo jestem to tu, to tam.
Otworzyli 2 naturę (chyba 3 minuty z buta od drugiej) to i w tej pierwszej potrafilo wstawić catrice i 2 szafę essence

-
u mnie było:
-peeling skalpu, ciala i twarzy peeligiem solnym ze starej mydlarni
-mycie włosów 2x szamponem nagietkowym yves rocher
-na skalp capitavit i khadi, na długość olejek alterra limetka i oliwa
-mycie twarzy balsamem do kapieli fur mama, hydrolat migdałowy, krem yr cure solutions
-wymoczenie stóp w soli do kąpieli z lidla
-balsamowanie ciała

ciąg dalszy nastąpi

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

[QUOTE=ParoleParole;367008 52]
- pianka do golenia Isana sztuik kilka
- zel do golenia Isana

/QUOTE]

ja używałam żelu, bo pianki są niewydajne

A teraz kupiłam maszynki z mocniej nawilżanymi paskami, do których nie trzeba żelu używać, bo nie mam cierpliwości(nie cierpię czynności depilacji). Niestety drożej to wychodzi.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2012-09-23 o 13:30
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując