Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarna lista targowisko- plotki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:23   #4556
malutka100
Zakorzenienie

Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki

Cytat:
Napisane przez _Kari_ Pokaż wiadomość
Twoje imie zostało nadszarpinięte... to dopiero ciekawe?? Wszystko co naisałam w negu to prawda... brakowało tylko w twoich pw z pretensjami i ocenianiem na "oko" żebyś zażadała pieniędzy!! U wszystkich szukasz problemów... przedstwiałm ci dowody niepodważalne że sprawdzałam dokłądnie to co wystawiłam na wymiankę!!
W związku z tym że ty chcesz zwrotu swoich rzeczy... bo przecież jesteś strana 120zł ja żadam zwrotu moich w stanie nienaruszonym takim jakim otrzymałaś!! A anulacje nega to ja sie zwróce i przedstawię zdjęcia odpowiedniemu modowi!! ty przedstwa swoje na "oko" czy jak to opisywałaś na "palce"...

I dawaj to Pw które omyłkowo dostałaś... kłamczucho, bo jeśli sugerujesz że mamaMagda pisała do mnei...to jesteś w błędzie nie ona, ale nie jest jedyną wizażanką na tym forum która ma/miała probelm z to bą i szukaniem problemu tam gdzie go nie było! Sama się nakręcasz i tworzysz swoją własną rzeczywistość w której musisz miec rację!!
myślę, że takie generalizowanie jest trochę śmieszne
ja np. wymieniałam się z Wizażanką Krusiak dwa razy, i dwa razy byłam mega zadowolona...
na pewno znalazłoby się więcej Wizażanek, które również wymiany z nią wspominają miło
dlatego takie uogólnienia są trochę nie na miejscu i uważam, że są krzywdzące

nie wiem kto ma rację w Waszym sporze, bo tak naprawdę tylko Wy wiecie jak rzeczywiście było
niemniej jednak trochę mi żal Krusiak, bo mam wrażenie że zrobiła się
jakaś nagonka na moim zdaniem uczciwą i sympatyczną dziewczynę.
malutka100 jest offline Zgłoś do moderatora