2012-09-23, 11:26
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d
Cześć 
Szczurek dziękuje za wszystkie komplementy 
Cytat:
Napisane przez Maryha_ah
och jaki milutki  mój nie chce jeść poza klatką. oswojony jest ale z psem  , chodzi po pokoju, i pies go pilnuje. Jak wejdzie za szafę- przystawiam psa, wychodzi do psa  to mnie by nie wyszedł.
|
To wesoło tam masz świetnie muszę razem wyglądać Zawsze rozwala mnie przyjaźń dwóch zupełnie różnych zwierząt 
Cytat:
Napisane przez Celestyn3k
|

Moja cera też ma dzisiaj dobry dzień, na brodzie ładnie przygasło 
Cytat:
Napisane przez otako
Nie mam pojęcia  Gdzieś musiałam sobie chyba nadwyrężyć. Już w piątek mnie pobolewał, a od wczoraj już boli cały czas - czuję każdy ruch ręki, palców, zginanie, prostowanie. Momentami aż mi promieniuje do łokcia albo do pachy. 
|
Też tak czasami miałam. Smarowałam jakąś maścią rozgrzewającą, zawijałam i po kilku dniach przechodziło.
Cytat:
Napisane przez ulalalaala
Miki!!!!! piękna     A powiedz mi, czy szczury mają nocny tryb życia? Bo czytałam w internecie i same sprzeczne informacje i nie wiem w co mam wierzyć.
Bardzo chce mieć świnkę morską, ale dla niej potrzebna duża klatka, a w mieszkaniu studenckim nie ma gdzie postawić  jak kiedyś się dorobię własnego mieszkanka, to na pewno będę miała świniaczka 
|
Szczury są aktywne cały dzień Wiadomo podsypiają sobie, ale nie tak jak chomiki, że cały dzień śpią. W nocy w ogóle go nie słyszę, nie tłucze się. Pewnie też śpi, bo nie ma co robić Teraz się rozbrykał bardziej, bo zaczęłam go wyjmować więc ciągle siedzi na półce i czeka aż otworzę klatkę Słodziak niezły, jak mówię do niego to rusza uszami 
Miałam kiedyś świnki kupiłam samicę w zoologicznym, piękna była biało-rudo-czarna. Okazało się, że jest w ciąży i z jednej świnki zrobiło się 6
|
|
|