Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż dbamy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:26   #2809
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie XLVI- Do szkoły wracamy, czasu nie mamy, o włosy wciąż d

Cześć

Szczurek dziękuje za wszystkie komplementy

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

och jaki milutki mój nie chce jeść poza klatką. oswojony jest ale z psem , chodzi po pokoju, i pies go pilnuje. Jak wejdzie za szafę- przystawiam psa, wychodzi do psa to mnie by nie wyszedł.
To wesoło tam masz świetnie muszę razem wyglądać Zawsze rozwala mnie przyjaźń dwóch zupełnie różnych zwierząt

Cytat:
Napisane przez Celestyn3k Pokaż wiadomość

W ogóle się nie wyspałam. Ale obudziłam się piękniejsza

Moja cera też ma dzisiaj dobry dzień, na brodzie ładnie przygasło

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Nie mam pojęcia Gdzieś musiałam sobie chyba nadwyrężyć. Już w piątek mnie pobolewał, a od wczoraj już boli cały czas - czuję każdy ruch ręki, palców, zginanie, prostowanie. Momentami aż mi promieniuje do łokcia albo do pachy.
Też tak czasami miałam. Smarowałam jakąś maścią rozgrzewającą, zawijałam i po kilku dniach przechodziło.

Cytat:
Napisane przez ulalalaala Pokaż wiadomość

Miki!!!!! piękna A powiedz mi, czy szczury mają nocny tryb życia? Bo czytałam w internecie i same sprzeczne informacje i nie wiem w co mam wierzyć.

Bardzo chce mieć świnkę morską, ale dla niej potrzebna duża klatka, a w mieszkaniu studenckim nie ma gdzie postawić jak kiedyś się dorobię własnego mieszkanka, to na pewno będę miała świniaczka
Szczury są aktywne cały dzień Wiadomo podsypiają sobie, ale nie tak jak chomiki, że cały dzień śpią. W nocy w ogóle go nie słyszę, nie tłucze się. Pewnie też śpi, bo nie ma co robić Teraz się rozbrykał bardziej, bo zaczęłam go wyjmować więc ciągle siedzi na półce i czeka aż otworzę klatkę Słodziak niezły, jak mówię do niego to rusza uszami

Miałam kiedyś świnki kupiłam samicę w zoologicznym, piękna była biało-rudo-czarna. Okazało się, że jest w ciąży i z jednej świnki zrobiło się 6

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora