Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz. 5.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-23, 11:46   #2844
Dagusiac
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Mnie jak świat długi i szeroki jeszcze żadna celebrytka swoją suknią ślubną nie zachwyciła. Bardzo mi się nie podobają takie stylizacje jak Oli. Ale najgorsza to była Anja Rubik.
Suknią Ani Rubik byłam zniesmaczona. Taka piękna kobieta a takie paskudztwo na siebie włożyła. I to modelka... Jestem w mniejszości, ale suknia Oli bardzo mi się podoba, fryzura też. Uważam, że wyglądała ładnie.

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A propos: to mnie też dziwi. Jak młody i zginął/umarł to zawsze wielki żal, niezależnie od tego, jakim był człowiekiem.
Zgadzam się.

Dziwią mnie też poglądy mojej babci - widząc osobę niepełnosprawną, np. na wózku inwalidzkim mówi "Ooo matko taka łada dziewczyna a na wózku". To tak jakby tylko brzydcy ludzie mogli być niepełnosprawni. Wygląd tu chyba nie ma nic do rzeczy.

Ktoś pisał, że nie żałuje ludzi, którzy przez własną głupotę tracą zdrowie lub życie w wypadkach. Mi w ogóle nie jest żal ludzi, którzy lądują na wózkach, bo skoczyli do wody. I pewnie większość powie, że to okrutne, bo każdemu się może zdarzyć, ale robiąc coś, co jest uznawane za niebezpieczne trzeba się liczyć konsekwencjami.