2012-09-23, 11:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.5.
Cytat:
Napisane przez ciri15
Mnie jak świat długi i szeroki jeszcze żadna celebrytka swoją suknią ślubną nie zachwyciła. Bardzo mi się nie podobają takie stylizacje jak Oli. Ale najgorsza to była Anja Rubik.
|
Suknią Ani Rubik byłam zniesmaczona. Taka piękna kobieta a takie paskudztwo na siebie włożyła. I to modelka... Jestem w mniejszości, ale suknia Oli bardzo mi się podoba, fryzura też. Uważam, że wyglądała ładnie.
Cytat:
Napisane przez ciri15
A propos: to mnie też dziwi. Jak młody i zginął/umarł to zawsze wielki żal, niezależnie od tego, jakim był człowiekiem.
|
Zgadzam się.
Dziwią mnie też poglądy mojej babci - widząc osobę niepełnosprawną, np. na wózku inwalidzkim mówi "Ooo matko taka łada dziewczyna a na wózku". To tak jakby tylko brzydcy ludzie mogli być niepełnosprawni. Wygląd tu chyba nie ma nic do rzeczy.
Ktoś pisał, że nie żałuje ludzi, którzy przez własną głupotę tracą zdrowie lub życie w wypadkach. Mi w ogóle nie jest żal ludzi, którzy lądują na wózkach, bo skoczyli do wody. I pewnie większość powie, że to okrutne, bo każdemu się może zdarzyć, ale robiąc coś, co jest uznawane za niebezpieczne trzeba się liczyć konsekwencjami.
|