|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
po tekstach o jeansach pobiegłam do szafy i przymierzyłam, co mam z tej kategorii 4 pary poszły do piwnicy, bo za szerokie, 6 par zostało, czyli te nowe, ktore dopiero zamowilam - beda musialy byc naprawde swietne, bym je zostawiła W dodatku ostatnio spodnie klasyczne nosze rzadko - prosciej i wygodniej załozyc jeansowe legginsy Nie typ druga skora, bo one najczesciej wygladaja zle i fatalnie, ale takie przypominajace normalne spodnie. nakłądanie jest syzbsze, a noszenie wygodniejsze, totez biedne jeansy klasyczne - leza na połce...Musze je przeprosic, bo nie lubie, jak cos sie marnuje 
Co do zabiegów - ja nie mam duzego doswiadczenia, robie u 2 lekarzy z jednego gabinetu i u drugiej babki hialuronowe mezo pod oczy...Co do podawania roznych preparatow w rozne miejsca - to zalezy od wskazan danego preparatu i doswiadczen lekarza i doswiadczenia lekarza ( 2 rozne kwestie). We wskazaniach do danego preparatu moze nie byc danej okolicy, bo producent z jakis wzgledów takiego podawania nie zaleca. i jedni lekarze sie do tego stosuja, inni nie...I ci, co sie nie stosuja - moga miec u jednych pacjentow swietne rezultaty, u innych nie, bo ludzie sa rozni. i ktos nie bedzie tego robil, bo nie chce ryzykowac albo ma zle doswiadczenia, a inni owszem - podaja, robia...Wszystko jest super, poki jest dobrze, albo jesli nie - przekonaja pacjenta, ze to indywidualna reakcja. ale w razie procesu sadowego - podawanie czegokolwiek - kwasu, botoksu, innych preparatow w sposób czy w miejscu innym, niz zaleca producent - rozkłada lekarza na łopatki. i guzik bedzie obchodziło kogokolwiek, ze dotad to robił i było swietnie albo wydawało mu sie, ze z jego doswiadczeniem uniknie problemu...Dlatego ja wole lekarza, ktory dmucha na zimne i trzyma sie litery prawa, niz kogos, kto stosuje te preparaty bardziej dowolnie...U jednego bedzie swietnie, u drugiego powikłania...Jesli moi lekarze mowia, ze tu i tu mi czegos nie podadza, bo to nie jest zalecane albo maja złe doswiadczenia - to ja nigdy nie naciskam albo nie gadam, ze to na moja odpowiedzialnosc. sama tez tak nie robie, wiec nie oczekuje po innych 
Botoks miałas ,Xnika, faktycznie tanio 
Dzis mam 3 rzeczy do zrobienia, ktorych robic mi sie nie chce Posprzatanie z grubsza pokoju, do ktorego na dokładne sprzatanie wkroczy jutro pani. dvd stomatologiczne z testem wielokrotnego wyboru. i cwiczenia z płyty Zaraz test, sprzatanie juz było, cwiczenia koło 16, przed kolacja...
Tesciowie ( i tz) maja dziwny dla mnie zwyczaj rzucania lachów, gdzie popadnie Zwłaszcza w tamtym pokoju - ciuchy na grzyby i ryby i rozne buty - jak w lumpeksie A przeciez sa szafy, im sie jednak wydaje, ze tak szybciej...Walcze z tym u tz, u nich tylko okazjonalnie, jak dzis, bo wstyd tam kogos, nawet na porzadki, zaprowadzic Obok siebie z 5 par spodnic, ze 4 kurtki, spodnie, skarpety, kozaki i letnie klapki...Bo pod reka Albo przewieszanie przez schody - wpadam w pasje, jak kolejna rzecz dojrze Tz potem chodzi i marudzi - gdzie jego sweter, bluza, polar...Jka to gdzie...? W szafie!!!
Edytowane przez Kamlisa
Czas edycji: 2012-09-23 o 12:58
|