Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 76
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 12:49   #2549
speare
exmod na urlopie:)

Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
to jest jakiś odlot, ostatnia odpowiedź do pierwszych 15 wątków należy do tej samej osoby
faktycznie

Cytat:
Napisane przez nove Pokaż wiadomość

Zajrzalam, bo lubie patrzec na bielizne , ale tak tandetnego photoshopa na profesjonalnej (jakiejkolwiek) stronie to juz dawno nie widzialam Ja nie wiem, czy jestem dziwna, ale kiedy producent bielizny (w normalnych, czyli tzw. "nietypowych" rozmiarach) robi wszystkie modelki na max 60 w talii ale ponad 90 w biuscie (ewidentnie tylko na zdjeciach), to ja tego nie kupuje
Tym bardziej, jesli ten sam producent sie nie zna na dopasowywaniu rozmiarow. rozmiar 65 pod biustem nie bedzie dobry na kogos, kto ma prawdziwe 63 pod biustem, no chyba, ze ich 65 ma max 58 rzeczywistej dlugosci
Przepraszam, za wypociny
No u Michalakowej tak właśnie jest, że jak masz 70 pod biustem to musisz brać 70tki
Swoją drogą ja mam pod biustem ok 78cm i noszę 75tki bo 70 są dla mnie zbyt ścisłe i źle się w nich czuję. Tzn na 3-4h je założę bez problemu, ale jak pójdę w takim do pracy to pod koniec dnia nie marzę już o niczym innym jak rozpiąć stanik
speare jest offline Zgłoś do moderatora