2012-09-23, 11:51
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu
Ja wzięłam w croppie w panterkę niedawno, potrzebowałam się odmłodzić 
|
zawsze sobie tak mówię kupując kolejną rzecz z Hello Kitty xD
Cytat:
Napisane przez ParoleParole
jakaś mało ciekawa ona dla mnie
aż sę nie mogę doczekać moich dw,och planów  na jednej mgr sama wybieram przedmioty i seminarium z tym, że moja specjalizacja jest zawieszona  a na drugim z góry dadzą
zazdroszczę  marzy mi się taka drogeria u mnie 
|
ja az się boję o ten plan, bo nie chce miec w ogole na 8 xD w semestrze zimowym miałam 3 razy na 8, ale raczej rzadko był tydzien w którym 3 razy się zjawiałam zawsze rano, więc majac zawsze na 10 miałabym pewnosc, ze nie bede opuszczac 
Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu
zabiorę się za ciasto (szarlotkę/jabłecznik- nigdy nie wiem czym się to różni, dlatego u mnie w domu była nazwa- ciasto z jabłkami i nie było zadumy, czy to szarlotka czy jabłecznik, czy może szarlotka=jabłecznik)
|
ja zrobiłam moje ciasto z jablkami w piatek wieczorem, zeby było na sobotę i cała blacha rozeszła się w jakieś 2 h xD nie wiem czy dzisiaj nie powtórzę pieczeznia, bo mam bar dzo dużą ochotę na kawałek tego pysznego ciasta dziwne, bo kiedys akceptowałam tylko swieze owoce, nie bylo mowy, zebym zjadła je np w ciesnie czy jakims deserze na cieplo xD
Cytat:
Napisane przez asiulka123
widziałyście gazetkę Rossmanna?
|
dla wlasnego spokoju nawet do niej nie zaglądam chociaz wczoraj znowu dost ałam od cioci kase, ale wole rpzeznaczyc ja na cos do ubrania, bo ostatnio mam w tym braki, a weekend ze znizkami instyle zbliza się wielkimi krokami.
Gazetkę biedronkową widziałam i nic mnie w niej nie kreci, wiec chociaz tyle gdybym, nie miała tuszu benefit w zapasie, to pewnie kupiłabym ten evelline volume celebrities bo jest swietny i aktualnie go uzywam 
a ja idę teraz zmyć farbę z włosów, wykapie się, zjem obiad, ubiore, umaluje i jade z rodzicami na otwarcie nowej hali sportowej u mnie w miescie pewnie nawet pieszo rpzejdziemy bo to z 1,5km od mojego domu
|
|
|