Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 11:56   #3401
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: Zbuntowane dwulatki szaleją, a mamy na wizażu siedzą i meliskę chleją III-IV 2

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Libra no mam nadzieję że te nocne wiercenia i budzenia minął szybko bo mam serdecznie dość no i Zośka jako że nie wyspana do końca to bardziej nakręcona
Współczuję nocek bądź dzielna, minie
U nas za to ostatnio nie budzi się nawet na sikanie, a ja głupia łażę sprawdzać czy nie zesikana. No ale dziś pierwsza wpadka sikowa była Sama zawołała żebym ją przebrała na szczęście podkłady dały radę. Do pieluch na pewno nie wrócę wolę zmienić materac za jakiś czas

evi- tulam mocno i życzę powrotu dobrego samopoczucia

Tego trofasta ja nie chce bo dość mam jej rzeczy w skrzyniach. Nie mam miejsca na jej książki, gry, puzzle czy maskotki, o to mi chodzi najbardziej. Bo inne pierdoły mam zamiar dalej mieć w skrzyniach ale włożonych właśnie na te regały, na samym dole. No i sporo mieści mi się pod łóżkiem a bao ostatnio mi coś pisała, że jak dla niej nie jest to zbyt pakowne no i ja chcę koniecznie biale mebelki. To już postanowione, tylko tu kwestia tego żeby się nie okazało, ze się zarywają po paru miesiącach... tego się boję. jak tak ma być to wole troszkę dołozyc i zamówić u faceta co będzie nam potem szafę robił.

Tran podaję od jakiegoś tygodnia- Mollersa cytrynowego. ja sama sobie też zapodaję

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2012-09-23 o 11:58
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora