Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub jest dla młodych, wesele dla rodziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 12:02   #51
laska4
BAN stały

Dot.: Ślub jest dla młodych, wesele dla rodziny

Cytat:
Napisane przez talkative2 Pokaż wiadomość
oo matko - ślub w tajemnicy to by już w ogóle było ... Myślę, że to dorośli ludzie, więc chyba nie muszą słuchać rodziców Rodzice często są jacy sa, ale sobie pogadają i im przejdzie. Ja bym przedstawiła swoje racje, pogadała - jeśli nie zrozumieją to ich sprawa ... ale wydaje mi się, że będą naburmuszeni przez 2 dni i im przejdzie

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

laska - co do tego mieszkania , to nikt nie mówi, że każdy musi ze sobą mieszkac Moi znajomi też byli parą 6 lat, a mieszkali 2 bloki od siebie u rodziców. Teraz się hajtnęli i na razie jakoś się chyba dogadują, więc nie jest źle Kiedyś większość osób mieszkała razem dopiero po ślubie i jakoś te małżeństwa dobrze działają JEdnak przyznasz, że takie pomieszkanie ze sobą przynajmniej kilka miesięcy to dobry test My mieszkaliśmy przed ślubem ponad 5 lat więc generalnie wiedzieliśmy już o sobie wszystko
Dla mnie mieszkanie przed slubem ma sens jakbyśmy mieszkali w wynajętych mieszkaniach.Poznamy się po ślubie,będziemy dłużej sie docierać,ha ha ha.Nas to rodzina bombardowała tymi pytaniami,,a dlaczego nie zamieszkacie razem?,,.Wiem co to znaczy jak rodzina jest uczulona na jakimś punkcie.
laska4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując