2007-02-11, 10:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
Napisane przez porzeczka2602
nie jestem z wrocka ale wiem gdzie jest cok  jeśli stoisz na rynku to musisz isc na południe
|
oj kierunki to moja słaba strona. ktoś mi mówi na lewo, to ja w prawo skręcam, więc odnalezienie południa wydaje mi sie ponad moje siły 
Cytat:
Napisane przez Maricken
Jak już dostaniesz się na rynek to po pierwsze trzeba zlokalizować fontannę (tą długą jakby z szybami :P, jest ona po drugiej stronie rynku, nie tam gdzie pręgierz, tylko tam gdzie lodowisko bywa) I potem trzeba stanąć plecami do fontanny alby mieć przed sobą te kamienice gdzie po lewo jest bank zachodni. Jak już tak stoisz to w prawą stronę troszkę na skos są dwie małe kamieniczki: Jaś i Małgosia (biała i różowa, prostopadle do siebie ustawione, między nimi mały przesmyk). Te kamieniczki mają adres św Mikołaja 1, więc idziesz przed siebie do tych kamieniczek tak aby je mieć po prawej a jakiś bank zdaje się, po lewej. Potem idziesz ciągle prosto ulicą św Mikołaja, i już widać za parę kroków COK, przechodzisz przez małą uliczkę i jesteś na miejscu. Mam nadzieję że jasno tłumaczyłam 
|
i teraz wiem wszystko wielkie dzięki - bardzo mi pomógł twój opis.
Cytat:
Napisane przez Ptaszysko
Kolczyki wygladaja mniej wiecej tak.
Jakosc fatalna,ale to tylko komorka.
|
co do tej biżu - ma ją od dawna moja koleżanka z pracy i wcale nie wygląda plastikowo. czekałam na możliwość kupienia jej sobie i wreszcie mam tą okazję. nie wiem tylko co zrobię z passion dance. jest ktoś chętny odkupić??
Przemek
|
|
|