Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 13:30   #483
22Paula22
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość
Wyrazy współczucia.
Chyba jak wróci to czeka Was poważna rozmowa, albo ciche dni...
Lepsza rozmowa. Chciał rodzinę to należy o nią dbać. Wstrętne takie wciskanie alkoholu. Dla mnie nie jest istotne, czy jesteś ciężarna, chora, czy co tam. Mówię 1x dziękuję i powinno wystarczyć!
Powodzenia życzę i wszystkiego dobrego

Dziewczyny, ale mam brzuszysko. Wyglądam jakbym połknęła arbuza ...w całości chyba :P

Co do brzucha to powiem Wam wydaje mi się że mam bardziej zaawansowaną ciąże bo po 1 mam juz spory brzuszek a to niby dopiero 3 mc a po 2 wczoraj i przedwczoraj wieczorem czułam tam "coś" tzn nie żeby jakieś takie wyrazne ruchy dzieciatka no ciężko mi tak to opisać ale nigdy wcześniej czegos takiego nie czułam a mi lekarz obliczył ciąże według okresu a ja miałam strasznie nieregularny okres i bardzo krawy a ten niby ostatni to takie lekkie plamienie przez niecale 3 dni. Zapisałam sie na wizyte do innego lekarza żeby zobaczyc co on powie ale niestety dopiero na 19 października. Myślicie że mogę mieć "starsza" ciąże czy sie poprostu za dużo myśle?
sercu na pół złamanym
i ramionach rozpaczliwie pustych
po imionach nie nadanych
i łzach w ukryciu wylanych
po smutku lepiej lub gorzej skrywanym
po tym wszystkim poznasz aniołkowe Mamy
22Paula22 jest offline Zgłoś do moderatora