2012-09-23, 12:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Licealistki 2012 - łączmy się! :D
Cytat:
Napisane przez Kyarii
A ja ostatnio kupiłam podkład w musie rimmela, niby dobre opinie na kwc ale wg mnie ma za słabe krycie i do tego rozszerzone pory mi podkreślił  doszłam do wniosku że ze wszystkich które miałam najlepszy jest affinitone maybelline.
ledwo oddycham taki mam katar  do tego jutro kartkówka z hiszpańskiego, a obawiam się że mogę zasnąć na lekcji. mam nadzieję że to się nie zdarzy  kurde kto wymyśla imprezy w niedzielę? 
|
Ja mam ten w żelu z Rimmela i też jakiś cudowny nie jest. Owszem, daje fajny efekt na buzi, ale kurde, jak wracam za szkoły to jestem w szoku, że mnie ludzie w takim stanie widzieli, bo cały mi zszedł . Dzisiaj idę kupić catrice photo finish (bo ten z Rimmela po miesiącu mi się skończył ). Affinitone mam, ale nie cierpię efektu jaki daje na mojej buzi..
co do tapeciar - bo one jeszcze często chcą być bardziej "opalone" dzięki podkładom
|
No tengas miedo a volar
|
|
|