Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślubujące w 2012 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 12:41   #3619
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Neave Super, że juz o przeprowadzce Gratulacje udanego panieńskiego

Jeszcze sie zastanawiam czy mi sie podoba. Z jednej strony niby ładnie ( tak mi wszyscy mówia) Ale upatrzyłam sobie inna fryzurę. Ale nie wiem jak bym w niej wyglądała.

Mój panieński będzie 6.10 i dziewczyny nic na razie mi nie mówią :P a TŻ kawalerski już za tydzień

Zastanawiam sie nam podróża poslubna. Bo generalnie nie chcemy duzo wydac ale pojechac gdzies chcemy. Budzet bedzie nie duzy wiec moze cos last minute? Gdzies czytałam, o ofertach z lotniska. Że jedzie sie na lotnisko juz spakowanym i tam szuka ofert "last second" wiecie cos moze na ten temat?
Te oferty to nic innego jak prawdziwe "last minute".... nie znajdziesz tam jednak nic innego jak to samo co w biurze podróży bo jest to uregulowane prawnie, że w biura i agencje muszą mieć ceny takie same (to znaczy w różnych swoich punktach), więc na lotnisku nie będzie taniej niż w normalnym BP. Jak dla mnie to strata czasu, niekoniecznie będą jakieś wolne miejsca, nie do końca wiesz gdzie lecisz, czego w danym kraju się spodziewać itd. moi znajomi tak się wybrali do Berlina - nie dość, że musieli zapłacić za 2 doby (jakieś 300 euro) to nic nadzwyczajnego nie znaleźli. Warto zadzwonić do biura i powiedzieć, że czekacie na ofertę last minute - ale taką prawdziwą - czyli 1-3 dni przed wyjazdem... może akurat coś traficie. Poza tym polecam rezerwacje na własną rękę... czasem jest dużo taniej... ostatnio tak na szybko chciałam porównać ofertę i znalazłam za 3000tys z biletem na Teneryfę dla dwóch osób na tydzień (to chyba nieźle co nie?)... pewnie gdyby jeszcze poszukał to by się znalazło coś taniej
może na Maltę znaleźć tani bilet, październik to nadal fajny czas na tej wyspie - około 30stopni

Neave - fajnie, że już przeprowadzona teraz tylko wszystko rozpakować i będzie git

Jojla - i dobrze, że wieczór udany dokładnie liczy się jakość - nie ilość

Magnusia - ile ty wcześniej kupiłaś swoją wycieczkę na Cypr?
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora