2012-09-23, 12:50
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Cytat:
Napisane przez Neave
u mnie były 4 osoby, ale uważam, że te najbardziej wartościowe  i wcale nie żałuję że nigdzie nie wyszłyśmy w końcu na tańcowanie 
|
Ja nie miałam ochoty na tańce, chciałam tylko z dziewczynami posiedzieć przy dobrym drinku i miło spędzić czas. To się udało 
Cytat:
Napisane przez Neave
mój TŻ od 17:30 jest na kawalerskim i jeszcze nie wrócił  mam nadzieję, że go za bardzo nie sponiewierają chłopaki, bo biedactwo tak jak ja wczoraj w ciągu dnia niewiele jadło. a jak wiadomo alkohol na pusty żołądek nie jest za dobry. siedziałam i czekałam, ale chyba pójdę już spać 
|
I jak, o której i w jakim stanie wrócił TŻ? 
Mój twierdzi, że nie chce mieć kawalerskiego ale moim zdaniem chce tylko wie, że na swojego świadka (brata) nie za bardzo w kwestii organizacyjnej może liczyć bo to taki stateczny człowiek, obecnie z małym dzieckiem i nie bardzo miałby czas i ochotę na takie zabawy. Inna sprawa, że mój TŻ ze względu na pracę to raczej wolnych weekendów nie ma więc i z tego powodu sypie się organizacja
Cytat:
Napisane przez magnusia
pokazuj koszulkę 
|
pokazuję 
Cytat:
Napisane przez Neave
a propos fryzurki - dziewczyny w salonie uznały, że powinnam mieć jeszcze jednego kwiatka takiego do wpięcia we włosy, bo inaczej pusto będzie.... a ja mam wogóle problem, bo moja "florystka" się nie odzywa... nie odpisuje na maile, smsy... no i nie wiem co robić z bardzo... zwłaszcza że w ostatnim mailu była bardzo zdziwiona, że chcę mieć oprócz bukietu dla siebie również bukiet dla świadkowej plus 4 butonierki w sumie. ona myślała, że chcę tylko bukiet dla siebie, bo przecież bukiet dla świadkowej jest taki niepraktyczny  prawda jest pewnie taka, że nie pomyślała wogóle o tym co ja chcę, bo rozmawiałyśmy o tym co miałoby być w moim bukiecie... a teraz jak ma tego samego dnia swój ślub to pewnie mi się wypnie... kurcze, nawet nie wiem ile mogą kosztować kwiaty na takie bukiety. macie jakieś rady?
|
A może poszukaj innej florystki? Dziewczyna marudzi bo dokładasz jej roboty, nie zmienia to jednak faktu, że się podjęła wykonania bukietu to powinna wszystko zrobić zgodnie z Twoim życzeniem.
Cytat:
Napisane przez katie99kasia
Jak panieński udany to ślub i przyjęcie będzie jeszcze lepsze  Pokazuj nam prezencik z panieńskiego 
|
|
|