Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-11, 10:27   #2166
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Hihi... a wiesz może się skuszę Tylko jak ja Ci coś tam naskrobie to mozesz nie zaliczyć
spokojnie, pan profesor jest Amerykaninem i mówi po polski tak sobie, więc nie wiem czy on nawet tak dokładnie czyta te prace
Kobieto, o której Ty to pisałaś? wstałaś już wtedy? ja wstałam o 11 po ciężkiej nocy w połowie spędzonej nad pisaniem, a jak już się spać wybrałam i zasnęłam to siostra z imprezy z kolegami wróciła i przenieśli imprezkę do naszej kuchni jestem teraz w związku z tym zmęczona i zniechęcona a muszę się dziś nieodwołalnie uczyć metryki łacińskiej, bo już tylko 2,5 dnia mi zostało

Cytat:
Napisane przez mysza_87 Pokaż wiadomość
Dostałam testy z ubiegłych lat z gospodarki a środowisko i powiem wam, że jutro to będzie totalna loteria pytania były tak masakrycznie trudne, że z moimi notatkami i z informacjami z netu bardzo ciężko jest wskazać poprawne odpowiedzi
spokojnie, to się tak zawsze wydaje a później jak Ci przyjdzie pisać to nawet ze strachu coś wymyślisz a teraz policz do 5, weź się za naukę i myśl pozytywnie (hehe, ale się wymądrzam, ta która panikuje ze nie zda wszystkiego )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując