Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 76
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 14:43   #2572
ania230
Zakorzenienie

Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7

Cytat:
Napisane przez erha Pokaż wiadomość
Dziewczyny, help Moja babcia dostała mandat 100zł za przejście na czerwonym (). Mandat przyjęła, dostała papierek i ma zapłacić w ciągu 7 dni. Na papierku jest napisane, że można zrobić wpłatę na poczcie albo przelew z banku. Czy ja mogę zapłacić ten mandat za babcię, z mojego konta, bo ona nie ma swojego? Tż mnie straszy, że to jest karalne
w tytule piszę za co przelewasz ( nr mandatu ,imię i nazwisko babci )i puszczasz przelew

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez erha Pokaż wiadomość
No właśnie jest to dla mnie nielogiczne, bo przecież i tak dostaną kasę, dane babci wpiszę i druknę potwierdzenie na wypadek, gdyby w przyszłości ktoś się czepiał, że niezapłacone. Natomiast tż wspomina o przypadku, że ktoś płacił mandat za o.Rydzyka i poniósł karę. Nie wiem czy to dlatego, że to osoba medialna czy jak?
pierwsze słyszę o jakiejś karze :/

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora