2012-09-23, 16:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7
Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek1604
Mya1989 sytuacja trudna i ja sama pewnie nie wiedziala bym jak postapic  ale jak to mowi moj Tż- mozesz miec miekie serce ale miej twarda dupe, i ja sie z nim zgadzam  idzcie dziewczynie na reke, niech odda w ratach, bedzie miec nauczek i na przyszlosc bedzie pilnowac bo bedzie wiedziec czym to grozi. to zawsze dziala  przynajmniej u mnie w pracy 
|
Cytat:
Napisane przez sskers
A mi się wydaje, że większość tych akcji jest tam ustawiana. Dostają kupę kasy, to zgrywają pawiany. I nie tylko faceci, ale te laski też jakieś nieogarnięte 
|
Cytat:
Napisane przez ultrafiolet88
Mya a jestes absulutnie pewna,ze ta kradziez z jej winy, zaniedbania?
|
No postanowiliśmy, że rozłożymy to na raty, bo troszkę fair też chcemy być.
Ultra, to była kradzież w sklepie samoobsługowym, ona odeszła od kasy i szuflady z pieniędzmi nie zamykając jej na klucz, poszła szukać jakiejś krzyżówki wśród jakiegoś tryliarda innych, a koleś obszedł(!) całą ladę, przeszedł przejściem dosłownie 60 cm, i po prostu wyciągnął kasę z szuflady, więc myślę, że to była raczej jej wina, bo powinna powiedzieć, że jakaś krzyżówka leży w krzyżówkach, a ona na pamięć nie zna położenia, no bo bez przesady ja tak mówię, chyba, że ktoś szuka wykreślanek, sudoku, czy tam czegoś co od razu rzuca mi się w oczy, to mogę podać. Ale no nie będę przeszukiwała każdej krzyżówki, bo serio, niektórzy chcą krzyżówki takie a takie z tym i tym w środku i ja mam szukać mu!
55cm, 3180g 
|
|
|