Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 76
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 16:36   #2621
Mya1989
Zakorzenienie

Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7

Cytat:
Napisane przez Choco_ Pokaż wiadomość
Wybacz, ale to ciut dziecinne Ludzie zmieniaja prace, awansuja, przechodza, zwalniaja sie i takie jest nasze zycie Nie mozesz brac na braki odpowiedzialnosci za wszystkich swoich pracownikow - oni maja swoje rozumki
DObrze, ze w takich kwestiach tż moze Cie wyreczyc ale probowalabym na Twoim miejscu troszke twardsza byc - bo nie daj Boze ktos kiedys wykorzysta Twoja dobroc w naprawde niemily sposob a wtedy czlowiek zaluje, ze byl taki dobry
walcze z tą moją naiwnością i dziecinnością, spokojnie, już nie raz zostało to niemile wykorzystane przeciwko mnie:/ ale pracuję nad sobą
Cytat:
Napisane przez speare Pokaż wiadomość
Tż mi napisał jeszcze, ze to Art.57$1 kw

początki bywają trudne, ale dacie radę
dziękuję to samo powiedział nam nasz dyrektor ostatnio, że i tak nie jest źle bo od razu zostaliśmy rzuceni na głęboką wodę
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Urzeknie Was moja historia. Musiałam przynieść kupę psa w ręku

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek1604 Pokaż wiadomość
skad?

slusznie postapicie odbijajac w ratach i ze w ogole zdecydowaliscie sie jej odbic bo to ewidentnie jej wina, uwazam ze zachowala sie nie odpowiedzialnie zostawiajac kase otwarta w takiej pracy trzeba byc uwaznym i miec oczy w kolo glowy, taka jest prawda
masakra człowiek musi mieć dosłownie dookoła głowy oczy....

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora