Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 76
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 16:50   #2631
ultrafiolet88
Zakorzenienie

Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
No postanowiliśmy, że rozłożymy to na raty, bo troszkę fair też chcemy być.
Ultra, to była kradzież w sklepie samoobsługowym, ona odeszła od kasy i szuflady z pieniędzmi nie zamykając jej na klucz, poszła szukać jakiejś krzyżówki wśród jakiegoś tryliarda innych, a koleś obszedł(!) całą ladę, przeszedł przejściem dosłownie 60 cm, i po prostu wyciągnął kasę z szuflady, więc myślę, że to była raczej jej wina, bo powinna powiedzieć, że jakaś krzyżówka leży w krzyżówkach, a ona na pamięć nie zna położenia, no bo bez przesady ja tak mówię, chyba, że ktoś szuka wykreślanek, sudoku, czy tam czegoś co od razu rzuca mi się w oczy, to mogę podać. Ale no nie będę przeszukiwała każdej krzyżówki, bo serio, niektórzy chcą krzyżówki takie a takie z tym i tym w środku i ja mam szukać mu!
no jesli tak to rzeczywiscie jej wina, nawet mozna by w ten sposob majac umowionego zlodzieja niezle sobie zarabiac (nie mowie, ze ona, ale tak mo przyszlo do glowy). mam tylko nadzieje, ze ona sie teraz nagle nie zwolni, skoro poki co jest na czarno i szukaj wiatru w polu
dobrze zrobiliscie, raty sa dobrym pomyslem
Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
kolejny raz, a raczej to było wcześniej, a to z tą dziewczyną się na szczęście wyjaśniło i z 600 zł odzyskaliśmy już około 300-400.

A to była kradziez, oczywiście policja tak za☠☠☠iście działała, że to śmiechu warte po prostu i nie wiem po co oni wgl są
pecha macie
Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Urzeknie Was moja historia. Musiałam przynieść kupę psa w ręku
ale ze gdzie i po co?a juz widze, cacy

http://www.poomoc.pl/

Edytowane przez ultrafiolet88
Czas edycji: 2012-09-23 o 16:52
ultrafiolet88 jest offline Zgłoś do moderatora