Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 16:58   #491
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
cudnie, ze masz taka lekarke
heh we mnie strach pozostanie chyba do 18stki Torresa...
no to prawda, lubię do niej chodzić

Cytat:
Napisane przez 22Paula22 Pokaż wiadomość
Ostatnio mamy ciążkie chwile... wydaje mi się że on się boi (zresztą nie dziwie się bo wszyscy go straszą jak to będzie ciężko i strasznie jak się dziecko urodzi) i on chyba nie chce nawet myśleć o tym że jestem w ciązy... on by chciał żeby było tak jak przed ciążą i tak się zachowuje już nie wiem jak z nim gadac ...
Ale to go nie usprawiedliwia, pogadajcie jak już odżyje po weselu

Cytat:
Napisane przez bmma Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ale mam brzuszysko. Wyglądam jakbym połknęła arbuza ...w całości chyba :P
pokaż!

Cytat:
Napisane przez 22Paula22 Pokaż wiadomość
Co do brzucha to powiem Wam wydaje mi się że mam bardziej zaawansowaną ciąże bo po 1 mam juz spory brzuszek a to niby dopiero 3 mc a po 2 wczoraj i przedwczoraj wieczorem czułam tam "coś" tzn nie żeby jakieś takie wyrazne ruchy dzieciatka no ciężko mi tak to opisać ale nigdy wcześniej czegos takiego nie czułam a mi lekarz obliczył ciąże według okresu a ja miałam strasznie nieregularny okres i bardzo krawy a ten niby ostatni to takie lekkie plamienie przez niecale 3 dni. Zapisałam sie na wizyte do innego lekarza żeby zobaczyc co on powie ale niestety dopiero na 19 października. Myślicie że mogę mieć "starsza" ciąże czy sie poprostu za dużo myśle?
idź pewnie, jak masz być spokojniejsza!