|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Cytat:
Napisane przez pani22ka
cudnie, ze masz taka lekarke 
heh we mnie strach pozostanie chyba do 18stki Torresa...
|
no to prawda, lubię do niej chodzić
Cytat:
Napisane przez 22Paula22
Ostatnio mamy ciążkie chwile... wydaje mi się że on się boi (zresztą nie dziwie się bo wszyscy go straszą jak to będzie ciężko i strasznie jak się dziecko urodzi) i on chyba nie chce nawet myśleć o tym że jestem w ciązy... on by chciał żeby było tak jak przed ciążą i tak się zachowuje  już nie wiem jak z nim gadac ...
|
Ale to go nie usprawiedliwia, pogadajcie jak już odżyje po weselu
Cytat:
Napisane przez bmma
Dziewczyny, ale mam brzuszysko. Wyglądam jakbym połknęła arbuza ...w całości chyba :P
|
pokaż!
Cytat:
Napisane przez 22Paula22
Co do brzucha to powiem Wam wydaje mi się że mam bardziej zaawansowaną ciąże bo po 1 mam juz spory brzuszek a to niby dopiero 3 mc a po 2 wczoraj i przedwczoraj wieczorem czułam tam "coś" tzn nie żeby jakieś takie wyrazne ruchy dzieciatka no ciężko mi tak to opisać ale nigdy wcześniej czegos takiego nie czułam a mi lekarz obliczył ciąże według okresu a ja miałam strasznie nieregularny okres i bardzo krawy a ten niby ostatni to takie lekkie plamienie przez niecale 3 dni. Zapisałam sie na wizyte do innego lekarza żeby zobaczyc co on powie ale niestety dopiero na 19 października. Myślicie że mogę mieć "starsza" ciąże czy sie poprostu za dużo myśle?
|
idź pewnie, jak masz być spokojniejsza!