Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 17:00   #492
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez 22Paula22 Pokaż wiadomość
Ostatnio mamy ciążkie chwile... wydaje mi się że on się boi (zresztą nie dziwie się bo wszyscy go straszą jak to będzie ciężko i strasznie jak się dziecko urodzi) i on chyba nie chce nawet myśleć o tym że jestem w ciązy... on by chciał żeby było tak jak przed ciążą i tak się zachowuje już nie wiem jak z nim gadac ...
Ja bym jednak nie szukała dla chłopa wymówek, tylko zrobiła mu mały dżihad, bo zachował się poniżej wszelkiej krytyki, nawet jakbyś w ciąży nie była to te teksty i zachowania to niezła patologia i jedno że rodziny Twojego chłopa, ale z nim żyć nie będziesz, ale jego. Sorry, ale puszczenie kobiety w ciąży i przepadnięcie gdzieś na weselu to szczyt gówniarstwa. Zastanów się czy warto, bo nie wiem co będzie dalej, a jak sobie pościelisz tak się wyśpisz...

Nooo a ja wróciłam właśnie z zakupów, od razu mówię krakowianki że w galerii kazimierz nie ma działów ciążowych ale w bonarce są, więc kupiłam dżinsy, legginsy, 2 tuniki, 3 bluzki tylko lipa z sukienkami ciążowymi i spódnicami... w ostatnim sklepie były jakieś ale już mi nogi do tyłka właziły i nie miałam siły przymierzać. O ten: http://www.happymum.pl/, ale same ski były wystawione i w sumie nie zapytałam jakie u nich są wielkościowo mki i lki, ale będę się tam musiała wybrać jakoś na spokojnie w tygodniu. Więc w sumie okupiłam się w takie rzeczy na luzie, ale nadal nie mam eleganckich rzeczy do pracy, mam wrażenie że projektanci większości rzeczy dla lasek w ciąży zakładają że one nie chodzą do pracy Potem pojechaliśmy na obiadek na Kazimierz, korzystając z ostatnich ciepłych dni, a teraz zaległam bo serio po tym całym leżeniu ostatnio jestem całkiem bez formy i padam