Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub jest dla młodych, wesele dla rodziny
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-09-23, 16:16   #54
laska4
BAN stały

Dot.: Ślub jest dla młodych, wesele dla rodziny

Cytat:
Napisane przez tatami Pokaż wiadomość
laska4 z tym ślubem w tajemnicy to już moim zdaniem lekkie przegięcie.. Jacy by rodzice nie byli, jak by im się nie marzyło wtrącać w kwestiach organizacyjnych, to pobranie się w tajemnicy jest dla mnie po prostu brakiem szacunku dla najbliższych. Nie na darmo się w końcu przyjęło, że radosne wydarzenia chcemy dzielić z bliskimi.
Co innego, jeśli rodzice Narzeczonych bardzo ich skrzywdzili, zrobili coś tak złego, że nie można im tego wybaczyć - wtedy wzięłabym ślub bez nich, ale mimo wszystko byliby poinformowani.
Jakby mi moje dziecko wycięło numer ze ślubem w tajemnicy, na pewno poczułabym się urażona..
Czasami jak nie ma innego sposobu przekonania rodziny ,to się stawia przed faktem dokonanym.Nie wszyscy dzielą ten dzień z rodziną,na tym forum dziewczyny opisywały swoje śluby za granicą bez rodziny.Początkowo my też mieliśmy zamiar brać ślub na Capri i też nie byłby nikogo z rodziny,tylko cena jest powalająca i to nas zniechęciło.
laska4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując