Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czarnowłose;)
Wątek: Czarnowłose;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-11, 11:59   #205
kasia20a
Zadomowienie

Dot.: Czarnowłose:)

Cytat:
Napisane przez Agatin-K Pokaż wiadomość
moim zdaniem to nie kolor cery - jasna, blada, czy ciemna, opalona - decyduje o tym, ze dobrze wyglada sie w takim a takim kolorze. mysle, ze duza role gra tu po prostu typ urody, czern to zimny kolor wiec bedzie pasowal do lata lub zimy, bardziej do zimy. druga sprawa to kwestia wyrazistosci - zimy sa wyrazniejsze i maja wieksze kontrasty, przez co czern wyglada u nich ladnie. z latami bywa roznie. ja strasznie bym chciala byc brunetka, ale boje sie zaryzykowac, bo potem latwo z tej czerni nie zejde, a moze bede straszyc, bo czuje sie za malo "wyrazista". czasami nawet najlepszy makijaz tego nie ukryje, a ja nie chce sie malowac.

co do gustu - racja, nie ladne to, co ladne, a co sie komu podoba. Mnie np. Dita Von Teese sie podoba, ale komus innemu tak, sobie pewnie tez, wiec wszystko gra
Moze najpierw spraw sobie jakiś jasny brąz(bo ciemne wychodzą jak czarne ) i stopniowo je przyciemniać, bo jeśli zdecydujesz sie odrazu na czarny to cięzko z niego zejśc a jak się uda to włosy nie będą w takiej kondycji jak wcześniej
a zdięcie poprostu cudne