2012-09-23, 17:58
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
Blair - najpierw określasz jakie regiony cię interesują, termin, rodzaj zakwaterowania, (np śniadania, czy śniadania i obiadokolacje), ja akurat nigdy nie jestem za opcją all bo często wychodzi dużo drożej niż nawet jadając na mieście, chyba, że ktoś dużo pije alkoholi i cały czas w hotelu siedzi,... potem szukasz sobie tanich lotów, np ryanair (często jak się leci w środku tygodnia to loty są tańsze); wizzair, możesz zrobić to na szybko przez skyscanner.pl tam przeszukuje kilka tanich linii lotniczych naraz... ewentualnie jak wyskoczą ci kolosalne sumy to możesz poszukać lotów czarterowch np na stronie jakiegoś biura podróży - bo wtedy są np bezpośrednie. Ja osobiście lokali szukam na booking.com, ale jest jeszcze agoda, tripadvisor, przynajmniej masz faktyczne opinie tych ludzi którzy tam przebywali, dobrze jest kilka przeczytać, a na niektóre popatrzeć przez palce :P np łóżko za twarde dla innego za miękkie, ja na takie opinie nie zwracam uwagi; zwróć uwagę co hotel oferuje dla dzieci, bo pewnie dzieciaczka będziecie brać ze sobą prawda?
trzeba jeszcze zerknąć jak najlepiej dojechać z lotniska do hotelu... jak masz jeszcze jakieś pytania czy jakieś kraje cię interesują to pisz, chętnie pomogę
Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-09-23 o 18:01
|
|
|