2012-09-23, 18:18
|
|
|
batonik
|
Dot.: Cenzurujemy, przerabiamy, kompletów szukamy, butoholiczki się nazywamy! - cz. 7
Cytat:
Napisane przez nove
sskers, a Tobie tez od jakiegos czasu podswietlaja sie slowa w postach i po najechaniu myszka, wyskakuje reklama, pomimo Adblocka?  Nie wiem dlaczego, ale nagle pare miesiecy temu chyba takie cos mi sie zrobilo (to samo w pracy, wiec albo ja mam pecha, albo sie wycwanili z reklamami  )
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------
W ogole cholerny chrome mnie wkurza, bo zamiast w oknie edycji pokazywac kolory i zmiany czcionki, to on wszystko w kod zamienia i potem sie ciezko polapac. No i musze sama zgadywac kolory czcionek Organizatorek, a w Firefoxie wystarczylo tylko kopiuj/wklej 
|
Ja zawsze cytuję kogoś i tyle.
I nie, mi żadne reklamy nie wyskakują
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------
Cytat:
Napisane przez Kwiatuszek1604
to chociaz tyle  ale to nie zmienia faktu ze brzuch mnie boli ze smiechu bo sobie to wyobrazilam 
|
To teraz wyobraź sobie moją konsernację i minę jak stałam nad tą kupą i musiałam wybrać między wziąć do ręki czy puścić na dół w momencie gdy widziano mnie z psem w windzie
|
|
|