Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIV
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
esko dobrze się czujemy  mały dziś inaczej kopie, tak jakoś lekko..
ja teraz zjadłam obiad i 3 kostki czekolady z orzechami 
zostało mi 20 dni do tp 
|
To juz niedługo
Cytat:
Napisane przez Kathe
ja sie boje powrotu do pracy po l4, od srody, a pameitacie jaka sytuacja u mnie, jak gadali ze wymyslam, ciezko mi bedzie spojrzec w woczy, na pewno wezme cos na uspokojenie...
juz we wtorek wizyta u gin, obym nie zapomniala wskoczyc do szitala po wyniki badan... troche sie boje ich, czy ktos przy tych badaniach mial od razu diagnoze odnoscie dlaczego bylo poronienie? czy po badaniach szczegolowych?
|
Wierze że sie boisz powrotu do pracy.Ja miałam to samo.Te spojrzenia pełne litości i pytania co sie stało No co sie do cholery mogło stać Ludzie nie mają za grosz taktu i wyczucia w takiej sytuacji.Dlatego ci współczuje,ale musisz być silna i pokazać im że masz w nosie co one myślą.Nie przejmuj sie przykrymi komentarzami a jak trzeba będzie to sie odgryz.Wiem że dasz rade
Na moim wyniku histopatologicznym nie pisało jaka jest przyczyna.Pisało tylko residua ovu czyli resztki po poronieniu.
Jutro ide do gina na monitoring.Już sie denerwuje tą wizytą Musze z nim porozmawiać o tym wyniku DHEA.
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2012-09-23 o 17:27
|