Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W foteliku non stop!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 18:06   #18
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: W foteliku non stop!

Cytat:
Napisane przez Glodomorek Pokaż wiadomość
Zdarza się, że moja w foteliku siedzi kilka godzin i jest to konieczność. Jak jedziemy do babci to mam możliwość wziąć właśnie fotelik+stelaż, zwykła spacerówka się nie zmieści. I jak jestem tam kilka dni to wychodzimy na spacery albo z chustą albo właśnie z tym nieszczęsnym fotelikiem. Nie wiem co zrobię jak mała przestanie się mieścić do fotelika Nie wyobrażam sobie jechać 100km z dzieckiem na rękach.

Jak była całkiem malutka to do fotelika jej nie wsadzałam prawie w ogóle.

No i czasem jesscze jest tak, że dziecko zaśnie w aucie w foteliku i trochę bez sensu jest budzić malucha, wsadzać do gondoli a za pół godziny przekładać z powrotem.
Ale ty żartujesz, prawda?

Logiczne, że kupuje się większy fotelik.

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
mnie też się gondola do samochodu nie mieści więc kupiłam parasolkę rozkładaną na płasko - nie wierzę, że parasolka zajmuje w aucie więcej miejsca niż stelaż wózka więc takie wytłumaczenie to jedna wielka bujda jak dla mnie....
TO teraz oceńmy, co lepsze: jazda w foteliku na porządnych amortyzatorach, czy jazda byle jaką parasolką z zerową amortyzacją, gdzie maluszek czuje każdy kamyczek?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując