2012-09-23, 18:13
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pedagodzy, studentki i studenci pedagogiki
Cytat:
Napisane przez anonimka21
Hej dziewczyny !
Ukończyłam studia licencjackie z resocjalizacji i został mi ostatni rok magisterki z pedagogiki opiekuńczo - wychowawczej. Ukończyłam także kurs dla opiekunów wycieczek kolonijnych oraz kurs z umiejętności wychowawczych w pracy z dziećmi i młodzieżą . Zamierzam też w tym roku pójść na kurs radzenia sobie ze stresem. Myślę też o kursie z asertywności. Miałam także styczność z wolontariatem w Domu Dziecka, byłam nianią i na tym moje doświadczenia pedagogiczne się kończą. Powiedzcie, moje drogie, gdzie po studiach mogę startować, szukać pracy (oczywiście w zawodzie  ), bo nie wiem co chciałabym robić ani też do końca nie wierzę, że znajdę pracę w zawodzie 
Pozdrowienia i z góry dziękuję za odp.
|
dom dziecka, żłobki, szkoła w charterze pedagoga szkolnego, wszelkie ośrodki dla trudnej młodzieży, pogotowia opiekuńcze, ośrodki wychowawcze - to na pewno. Możesz też próbować dostać się do poprawczaka i do poradni psych-ped.
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------
Cytat:
Napisane przez kwiatr
skrywana_fantazja No może tak. Wiem, wiem nie zamierzam kończyć nauki na zrobieniu magisterki, bo w tych czasach to mało i małe szanse na znalezienie pracy. Tak biorę to pod uwagę,ale póki co mój Tż znalazł prace 'u nas', więc przeprowadzka do większego miasta narazie nie wchodzi w grę  ale w przyszłości kto wie (wyjścia chyba nawet nie będzie  ).
Póki co po praktykach zaczynam szukać na całego, 'na siłę' jakąkolwiek pracę ale wiem, że kolorowo nie będzie...
|
Spróbuj sie załapać na staż, zawsze to jakies doświadczenie, a niewykluczone, że po stażu załapiesz pracę w tej placówce.
Edytowane przez skrywana_fantazja
Czas edycji: 2012-09-23 o 18:23
|
|
|