Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pedagodzy, studentki i studenci pedagogiki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 18:13   #3508
skrywana_fantazja
Wtajemniczenie

Dot.: Pedagodzy, studentki i studenci pedagogiki

Cytat:
Napisane przez anonimka21 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !
Ukończyłam studia licencjackie z resocjalizacji i został mi ostatni rok magisterki z pedagogiki opiekuńczo - wychowawczej. Ukończyłam także kurs dla opiekunów wycieczek kolonijnych oraz kurs z umiejętności wychowawczych w pracy z dziećmi i młodzieżą . Zamierzam też w tym roku pójść na kurs radzenia sobie ze stresem. Myślę też o kursie z asertywności. Miałam także styczność z wolontariatem w Domu Dziecka, byłam nianią i na tym moje doświadczenia pedagogiczne się kończą. Powiedzcie, moje drogie, gdzie po studiach mogę startować, szukać pracy (oczywiście w zawodzie ), bo nie wiem co chciałabym robić ani też do końca nie wierzę, że znajdę pracę w zawodzie
Pozdrowienia i z góry dziękuję za odp.
dom dziecka, żłobki, szkoła w charterze pedagoga szkolnego, wszelkie ośrodki dla trudnej młodzieży, pogotowia opiekuńcze, ośrodki wychowawcze - to na pewno. Możesz też próbować dostać się do poprawczaka i do poradni psych-ped.

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatr Pokaż wiadomość
skrywana_fantazja No może tak. Wiem, wiem nie zamierzam kończyć nauki na zrobieniu magisterki, bo w tych czasach to mało i małe szanse na znalezienie pracy. Tak biorę to pod uwagę,ale póki co mój Tż znalazł prace 'u nas', więc przeprowadzka do większego miasta narazie nie wchodzi w grę ale w przyszłości kto wie (wyjścia chyba nawet nie będzie ).
Póki co po praktykach zaczynam szukać na całego, 'na siłę' jakąkolwiek pracę ale wiem, że kolorowo nie będzie...

Spróbuj sie załapać na staż, zawsze to jakies doświadczenie, a niewykluczone, że po stażu załapiesz pracę w tej placówce.

Edytowane przez skrywana_fantazja
Czas edycji: 2012-09-23 o 18:23
skrywana_fantazja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując