Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślubujące w 2012 - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-23, 18:17   #3624
Pradip
Zakorzenienie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
U was też tak zimno? ja jestem straszny zmarzluch i nie mogę się dziś zagrzać, cały czas mi zimno
Strasznie zimno i wietrznie u nas a my zdecydowaliśmy się na ostatni plener i strasznie przemarzliśmy. Wróciliśmy dopiero do domu i grzeję się pod kołdrą ale czuję ze na bank będę chora. Przez ten ziąb plener był trochę sztywny bo każdy tylko ręce z zimna zacierał ale może uda się sklecić coś fajnego.
Super że panieński udany i koszulka śliczna jak znalazł na noc poślubną
Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Tak to jest upiecie z lokow z prostownicy. Mi sie podaba i generalnie innym tez
Przymiarka była, suknia wisi juz u mnie w szafie Ale ja głupia, byłam tak zafascynowana ze zapomniałam zrobic zdjecia:P
Skoro Tobie i innycm sie podoba to ok a długo Ci sie trzymała?
za odbiór sukni
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
remont już skończony, przeprowadzka też i od wtorku już jesteśmy w nowym mieszkanku. powoli wszystko ogarniamy, tak by chociaż częściowo mieć domek ogarnięty jak w czwartek/piątek goście do nas zjadą

wracając do panieńskiego, nie był długi, bo o 22 już byłam w stanie idealnym do snu dziewczyny wymyśliły mi karniaki z tequili - to jedyny mocniejszy alkohol jaki pijam. niestety przez tą dentystkę przez cały dzień zjadłam tylko 1 gruszkę, więc szybko mnie wzięło moja kochana organizatorka musiała szybko do maluszka swojego wracać. no i o tej 22 jak już się zaczęła zbierać na taksówkę przyjechał TŻ z naszym brzdącem niby z resztą dziewczyn miałyśmy do klubu się wybrać, ale mam nadzieję, że się nie pogniewały, bo jak padłam o 22 tak spałam do 12 dzisiaj i o dziwo pierwszy raz w życiu rano bolała mnie głowa po tequili! niemniej jestem zadowolona z wieczorku

przy okazji się was poradzę wyliczałyśmy dzisiaj ile mnie to wyjdzie w sumie. więc tak: dzisiaj miałam koloryzację+podcinanie końcówek, w piątek mam próbny make-up+próbny fryz+pazury, a w sobotę właściwy make-up i fryz - razem wyszło 5 stów. dużo czy mało waszym zdaniem?
Super że już na swoim
Dziewczyny świetnie się spisały i jak widać wcale nie trzeba iść do klubu żeby się dobrze bawić.
Co do cen to według mnie jak na Warszawę to bardzo rozsądne ceny
Cytat:
Napisane przez blair_90 Pokaż wiadomość
Jeszcze sie zastanawiam czy mi sie podoba. Z jednej strony niby ładnie ( tak mi wszyscy mówia) Ale upatrzyłam sobie inna fryzurę. Ale nie wiem jak bym w niej wyglądała.

Zastanawiam sie nam podróża poslubna. Bo generalnie nie chcemy duzo wydac ale pojechac gdzies chcemy. Budzet bedzie nie duzy wiec moze cos last minute? Gdzies czytałam, o ofertach z lotniska. Że jedzie sie na lotnisko juz spakowanym i tam szuka ofert "last second" wiecie cos moze na ten temat?
A jaka jeszcze fryzura Ci się podoba?
Słyszałam że takie prawdziwe "lasty" są w Niemczech a u nas w kraju to tak jak Malgos pisze to samo co w biurze podrózy
Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
a propos fryzurki - dziewczyny w salonie uznały, że powinnam mieć jeszcze jednego kwiatka takiego do wpięcia we włosy, bo inaczej pusto będzie.... a ja mam wogóle problem, bo moja "florystka" się nie odzywa... nie odpisuje na maile, smsy... no i nie wiem co robić z bardzo... zwłaszcza że w ostatnim mailu była bardzo zdziwiona, że chcę mieć oprócz bukietu dla siebie również bukiet dla świadkowej plus 4 butonierki w sumie. ona myślała, że chcę tylko bukiet dla siebie, bo przecież bukiet dla świadkowej jest taki niepraktyczny prawda jest pewnie taka, że nie pomyślała wogóle o tym co ja chcę, bo rozmawiałyśmy o tym co miałoby być w moim bukiecie... a teraz jak ma tego samego dnia swój ślub to pewnie mi się wypnie... kurcze, nawet nie wiem ile mogą kosztować kwiaty na takie bukiety. macie jakieś rady?
A nie myślałaś o zmianie florystki? Na pewno dla niej to jest kłopot żeby w dniu własnego ślubu robić coś dla kogoś i dla Ciebie że nie możesz zamówić tego czego chcesz.
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora