Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-25, 11:51   #2568
brumek
Zakorzenienie

Dot.: Niemowlęctwo juz za nami, drugi roczek zaczynamy! Letnie dzieci 2011.

Hej
Katar jeszcze się nie poddał No i noc znowu z przerwami. Trzema przerwami

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Jednak u małego to było uczulenie. Na czekoladę :/ w sobotę mu znajomi przywieźli czekoladki, odłożyłam na bok ale zanim zauważyłam, dorwali z kolegą i wsunął jedną. No ale przynajmniej mam kolejny argument jak ktoś będzie mu chciał wręczać
A w ogóle pediatra była bardzo zadowolona, powiedziała że super się rozwija, i pierwszy raz widzi takiego ponad-roczniaka który tak tańczy Na odchodne dostała całusa
Waży 10 kg, olbrzymem nie jest, ale cały czas gdzieś tam na 10 centylu, dawniej był na 3
Nawet u lekarza Adaś nie traci rezonu i całuśności Odważny z niego gość! A czekolada jest be

Cytat:
Napisane przez alibany Pokaż wiadomość
I my dziś się szczepimy!!!!

brumek dobrze pisałas, że z tej fabryki pomyśla, że chcę negocjowac
Ma do mnie pani oddzwonic po rozmowie z prezesem hehe ale ja tam nie chce pracowac, nawet jakby dali ciut lepsze pieniążki

No proszę, trafiłam
Ponegocjuj, może do 10 tys. dojdziesz

Cytat:
Napisane przez Stronczek27 Pokaż wiadomość
Pisałam wczoraj ze tak pięknie przespana noc sie prędko nie powtórzy i co ... ???? I miałam racje !!!! Wiki dzis powitała dzien o 4.30 i do tej pory nie śpi ...

Aj i zapomnialam sie pochwalić. Wiki nauczyła sie schodzić z łóżka.
Witaj w klubie

I brawo Wiki

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Amalke urządziła koło 23-24 pokaz wrzasku :/ Koło 1-szej usnęła dopiero Nie wiem, czy ją coś boli, czy co jej jest
Zęby?

Cytat:
Napisane przez CarmelaSoprano Pokaż wiadomość
My już po szczepieniu, płakania nie było wcale (no może z 15sekund).
Dzielna Sarenka !!!!!!!

I teraz przez dwa tygodnie zaciskamy mocno kciuki, żeby nic nie wylazło