2012-09-25, 21:52
|
|
Work, work, work
|
Dot.: praca w amazon w Bad hersfeld
Cytat:
Napisane przez oliwiaOrchel
Witam,
czy pracował ktoś na magazynie w firmie Amazon w Bad Hersfeld?? dostałam propozycje wyjazdu w tym roku przez agencje. Wiem tylko, że praca jest od 1,11,12 do 23.12,12. Mieszkanie i posiłki
zapewnia firma. Chciałabym dowiedzieć sie coś wiecej tj. jak wygląda praca, mieszknie, posiłki, co zabrać ze sobą itp. Jesli ktoś może mi doradzić to dziekuje za informacje 
|
Osobiście nie pracowałam, ale praktycznie non stop przewija mi się ta oferta pracy przez ręce, bo bardzo dużo osób tam pracowało. Pozwoliłam sobie również gdzieś, kiedyś na google poczytać opinie o tej pracy, ale standardowo- są zadowoleni i niezadowoleni. Podczas rozmowy z klientem dowiedziałam się, że praca na hali, przy zbieraniu zamówień. Duża firma logistyczna, praca zawsze w tym samym czasie, różny przedział wiekowy osób tam pracujących, niekonicznie musi być znajomość języka.
Z jakiej agencji pracy dostałaś taką ofertę?
Jakie są w ogóle wymogi?
Pytam z ciekawości, chętnie tez poczytam o tym, jak to faktycznie tam jest; możesz mi odp. na PW.
|