2012-09-26, 09:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Manicure japoński (?)
Cytat:
Napisane przez gann
O nie, właśnie zauważyłam że kupiłam zestaw P Shine, a to nie ten kupiłam tylko germany cośtam ze sklepu neo nail właśnie... się zastanawiałam długo który kupić i wzięłam ten. i uwaga- super rozwiązanie. wygodne a działa tak jak powinno. noo! i tańsze o połowę ;D
|
U siebie w pracy mam dostępny w sprzedaży ten Niemiecki odpowiednik, niestety ale większość klientek nie zachwala go.
Ten zestaw germany mamy w cenie 99zł, natomiast oryginalny P.Shine mamy teraz w promocji za 139zł, nie wiele więcej a każda jedna pani zadowolona, ja sama kiedyś udałam się do gabinetu na to cudo i byłam bardzo zadowolona 
Cytat:
Napisane przez atoja
Oczywiście wypolerowane mam tylko samą górę, tak z 1/3 paznokcia wzdłuż, po obu bokach już nie, i u macierzy tak ze 2-3mm też nie, i w niektórych paznokciach końcówki ok 1mm  .
|
Zrobione bardzo niedokładnie, to jest niedopuszzczalne, niby nie powinno się poprawiać a odczekać te 2 tyg, jednak udałabym się do gabinetu gdzie miałaś wykonywany ten manicure i zgłosiła problem, może jakaś zniżka przy następnym byłaby ?
|
|
|