2012-09-26, 11:03
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer w Katowicach
Cytat:
Napisane przez Madelie
Wybacz, ale czego Ty się spodziewałaś po fryzjerze za 20 zł?
Nie lepiej od razu zapłacić za porządne strzyżenie bez konieczności robienia poprawek u kogoś innego?
Jeśli masz zniszczone włosy, które trudno się układają, to może warto byłoby pomyśleć o jakimś zabiegu odżywczym 
|
Po fryzjerze ze 20 zł spodziewałam się, że będzie potrafił podciąć końcówki! Za dużo? Możliwe...
---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------
Wracam do stałego tematu: jak znaleźć dobrego fryzjera w tym wielkim (podobno) mieście? Chcę podzielić się z wami nowym doświadczeniem. Przez jakiś czas uważałam, że salon REGINA(ul.Piastowska 7 ,Katowice) jest przyzwoity. Obcinałam tam włosy trzy razy i było względnie dobrze.
Od kilku dni nie polecam pana Irka, który ostatnio tak mnie oszpecił, że przepłakałam kilka nocy. Jest głuchy na uwagi, że włosy trzeba tylko na końcach wystopniować (tnie od czubka głowy i teraz mam schody, z którymi walczyłam prawie rok). Używa narzędzi, po których moje wlosy wyglądają jak siano(strzępią się ). Ja tłumaczę jak nie ma być(bo już mam uczulenie na takich fachowców) on robi swoje i ,oczywiście, spierd...ł!
Nie polecam tego gościa, bo ma się za wielkiego fryzjera, a tak naprawdę to potrafi tylko cieniować i strzępić i uważa, że to nowoczesne cięcie. Jeśli coś nie gra, informuje, że trzeba będzie prostować włosy. Teraz czekam aż moje schody odrosną, a potem dokąd pójść po pomoc? Nie mam już pomysłu. Poradzcie coś!
---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------
Cytat:
Napisane przez mandy36
W czwartek byłam w Akademii Berendowicz&Kublin na 3 Maja jako modelka jestem mega zadowolona  naprawde warto sie zapisać
|
Kto tam jest naprawde dobry?
Edytowane przez Sahara9
Czas edycji: 2012-09-26 o 11:02
|
|
|