Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię WRZESIEŃ- Wymienię szybko ubrania, bieliznę, biżuterię... SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-26, 16:38   #1
aaniaa_18
Rozeznanie

Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
Smile

WRZESIEŃ- Wymienię szybko ubrania, bieliznę, biżuterię... SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!:)

ZAPRASZAM!!!

Witam Was serdecznie w moim nowym wątku ciuszkowym. Najchętniej wymieniam się za KOSMETYKI oraz nowe ubrania (z metkami). Za 1 Waszą rzecz jestem w stanie oddać kilka swoich. Raczej nie będę wybredna (chociaż jest kilka wyjątków), chcę te rzeczy wymienić jak najszybciej. Ubrania nie są zniszczone, stare... o wszystkich ewentualnych wadach informuję. Z góry przepraszam za bardzo kiepską jakość zdjęć - są robione telefonem, na dzień dzisiejszy nie mam możliwości zrobienia innych.

Na wizażu mam również swój wątek z wymianą kosmetyków- ZAJRZYJ, może znajdziesz coś dla siebie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post36766094

Tak dla formalności, kilka zasad wymiany:

1. Nie olewamy się wzajemnie – jeżeli o coś pytam, proszę – ODPISZ

2. Wysyłka zawsze listem poleconym, produkty dobrze zabezpieczone przed uszkodzeniem (i tego również oczekuję od Was).

3. Szczerość (wiem wiem, jestem tu praktycznie nowa ale informuję dokładnie o zużyciu i stanie rzeczy które tu wystawiam i o to samo proszę).

4. Odpisujemy na zmianę – Ty u mnie, ja u Ciebie.

rezerwacja - na czerwono
wymienione - na szaro

Jeśli macie jakiekolwiek wątpliwości/ pytania - PISZCIE Życzę sobie i Wam udanych wymianek

Edytowane przez aaniaa_18
Czas edycji: 2012-09-26 o 17:30
aaniaa_18 jest offline Zgłoś do moderatora