Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-26, 19:08   #912
Sunshine833
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz,II

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie. Z maluszkiem wszystko w jak najlepszym porządku, rośnie zdrowo. Moje wyniki wykazały początki anemii, dostałam żelazo do łykania no i wiadomo oprócz tego witaminki. Jeżeli chodzi o płeć to odrazu na początku usg gin powiedziała, że maluch dobrze ułożony i że powinniśmy dziś poznać. No i faktycznie, za chwile pokazała mi siusiaka, tak wyraźny, że ciężko go było nie zauważyć. Zawołała tż i miał sam rozpoznać, ale on wystarczy że spojrzał na moją minę i odrazu wiedział że chłopiec. Chciałam dziewczynkę, bardzo chciałam, u mnie i u tż w rodzinie dookoła same chłopy. Pani dr powiedziała że na 99% chłopczyk. Potem zmierzyła mu jeszcze główkę i nóżkę. Pokazała nam rączkę, hehe drapał się po pupci.
Po tym co teraz napisze pomyślicie, że coś ze mną nie tak. Wyszłam z gabinetu i się rozpłakałam, wiem głupie jest moje zachowanie, bo powinnam się cieszyć że dzidziuś zdrowy. I cieszę się że zdrowy i że prawidłowo się rozwija. Ale naprawdę tak marzyłam o dziewczynce, od początku wierzyłam w to że to będzie dziewczynka. Najgorzej się tak nastawić. Teraz już mi trochę emocje opadły i zaczynam racjonalnie myśleć. Oswajam się z myślą że będziemy mieć synusia. Także Strippi możesz dopisać kolejnego chłopczyka do listy. Swoją drogą coś męski się robi ten nasz wątek....
za to że bejbe zdrowe
a co twojego płaczu to ja tam się nie dziwie...jesteśmy w jakimiś tak mega dziwnym stanie, i takie emocje nami targają, że jestem w stanie sobie wyobrazic, że skoro tak marzyłaś o dziewczynce to mogly lezki poleciec jak okazalo sie ze chlopak...i mi sie wydaje ze to nie dlatego ze jestes zawiedzona itp, ale tak po prostu ze marzyla ci sie ksiezniczka, bo kazda z nas po cichu marzy kogo by chciala miec...moze glosno nie powie tego i twierdzi ze byle zdrowe ale na pewno gleboko gleboko wolalaby kogos bardziej tak wiec wcale nie jestes wyrodna matka nie przejmuj sie a tak swoja droga to zazdroszcze ci tego siusiora
Sunshine833 jest offline Zgłoś do moderatora