Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - AU PAIR- Bylas?Jestes? Chcesz byc? Zapraszamy tutaj! part IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-09-26, 20:22   #2571
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Dot.: AU PAIR- Bylas?Jestes? Chcesz byc? Zapraszamy tutaj! part IX

Cytat:
Napisane przez EveL0 Pokaż wiadomość
Tak, z biurem

mi odpowiadają warunki tego biura, przelot, kus językowy, mieszkanie i jedzenie za darmo. I kieszonkowe 70-90f. Ja zajmuję się dziećmi 6-7h/dzień +2 wieczoru babysitting.
Fakt, papierów mnóstwo ale już prawie skończyłam kompletować.. Troche mnie rozwalają te akcje 'fotoprezentacja' i wymogi typu 2 zdjęcia z dziećmi, 2 zdjęcia z przyjaciółmi, 2 zdjęcia z rodziną.....

Zobaczymy za miesiąc

Mieszkanie i jedzenie za darmo to nie oferta biura tylko takie są warunki, które rodziny zapewniają au pairkom. Jeśli będziesz u nich dłużej, czyli pol roku lub rok, to powinni zapewnić Ci kurs, a jeśli rodzinka okaże się fajna to i za przelot Ci zapłaci- nasza nam zapłacila. Wiec nie rozumiem podekscytowania biurem..W dodatku 6-7 godzin pracy i 2 bbs to tez standard a kieszonkowe przecietne- zalezy oczywiscie od miejsca, od dzieci, obowiązków itp...

W Wielkiej Brytanii jest naprawdę dużo au pairek od nas i gdyby nawet cos bylo nie tak, to mogą pomoc...a tak to pieniądze niepotrzebnie wydasz... Wybierając sama, tak jak wspomniała Sylwia, możesz przebierać w rodzinkach i aplikować do wieeeeelu na raz. Sama dogadujesz szczegóły.

no ale to Twoje pieniadze, my tylko mozemy doradzac

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora